Warning: mysqli_num_fields() expects parameter 1 to be mysqli_result, boolean given in /home/fight1/public_html/wp-includes/wp-db.php on line 3182
Khabib je bio u pravu, UFC ga ne želi čekati – Conor protiv Fergusona za privremeni pojas! | Fight Site

Khabib je bio u pravu, UFC ga ne želi čekati – Conor protiv Fergusona za privremeni pojas!

UFCIZDVOJENA VIJEST 11.02.2019 13:05h Autor:

Conor McGregor & Tony Ferguson

“Mislim kako će organizirati borbu za privremenog prvaka. Mogli bi to napraviti između Dustina Poiriera i Tonya Fergusona. Tko god pobijedi postati će privremeni prvak. Onda će se taj na kraju godine boriti protiv mene za pravi pojas. Nisam siguran što će se dogoditi, ali to mi izgleda kao najvjerojatnija situacija”, izjavio je prije nekoliko dana UFC-ov prvak u lakoj kategoriji Khabib Nurmagomedov na pitanje kako će se razvijati situacija između njega i njegovog poslodavca.

Naime, Rus odbija surađivati s Komisijom u Nevadi vezano za suspenziju koja mu je nedavno određena radi incidenta nakon UFC-a 229. Uz malu suradnju na nekim PR akcijama protiv nasilja, Khabibu je suspenzija mogla biti reducirana na rok od tek šest mjeseci, no radi solidarnosti sa svojim timskim kolegama Zubairom Tukhugovim i Abubakarom Nurmagomedovom, on si ju je sam odlučio produljiti na godinu dana. Ne planira se natjecati sve do studenog 2019. godine, a u državi Nevadi nikada više.

Khabib Nurmagomedov: UFC će organizirati borbu za privremenog prvaka lake kategorije

To je nešto što mu UFC ne želi tolerirati pa je predsjednik UFC-a Dana White u Australiji, na press konferenciji poslije UFC- 234, potvrdio njegovu tezu o privremenom prvaku.

“Rekao sam već – momci ne mogu čekati sa strane i držati titulu! To ne mogu raditi! Već sam rekao, ako planira zaista ostati neaktivan tako dugo, mi moramo nešto poduzeti! Moramo vidjeti hoće li to biti Conor McGregor protiv Tonyja Fergusona ili netko drugi. Kada prilika kuca na vrata, moraš ih otvoriti. Vidjet ćemo kako se ovo sve razviti…”, odgovara White i zapravo nagovještava da bi uskoro mogli vidjeti meč za privremenog prvaka.

No, ako će se Conor McGregor i Donald Cerrone boriti ovog ljeta, kako je sam “Kauboj” recentno potvrdio, onda je nejasno kada bi Irac trebao odraditi meč protiv Fergusona za privremeni naslov.

PODIJELI

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI