Khabib iznenadio javnost: “Mogu oprostiti McGregoru i naše pomirenje je moguće…”

UFCIZDVOJENA VIJEST 27.11.2018 14:23h Autor:

Khabib i Conor

UFC prvak u lakoj kategoriji Khabib Nurmagomedov je u posljednjoj izjavi rekao “kako može zamisliti pomirbu sa svojim najvećim neprijateljem Conorom McGregorom”.

“Orao” je i ovih dana odrađivao razne sponzorske i medijske zadatke, a jedan od njih je bio i onaj za energetsko piće “Gorilla”. Na predstavljanju u Moskvi je odgovarao na pitanje novinara. Jedan od upita se ticao eventualne pomirbe s irskom superzvijezdom.

“Sve je moguće. Kao što smo McGregor i ja ušli u sukob, isto tako bi se mogli pomiriti”, izjavio je Khabib dodavši da nije siguran kako će reagirati kada sljedeći put licem u lice stane pored “Notoriousa”.

Naime, dvojcu sada slijede saslušanja ispred Komisije u Nevadi, a tamo bi definitivno mogli naići jedan na drugoga.

“Tko smo mi da ne možemo oprostiti jedan drugome, ako nam Svevišnji redovito oprašta naše grijehe?”, pita se Dagestanac.

Što je sljedeće za Nurmagomedova? Ako se njega pita, boksački meč protiv Mayweathera ima najviše smisla…

“Za moju ostavštinu i kada govorimo o financijama, ali i u sportskom smislu, mislim da bi meč protiv Mayweathera izazvao najviše interesa”, otkriva svoje planove te dodaje da se ipak prije bilo kakvih planova mora “obračunati” s Atletskom Komisijom u Nevadi.

“Najprije oni moraju riješiti ono što imaju za riješiti, a nakon toga možemo razgovarati!”

Posljednjih tjedana Nurmagomedov je odrađivao svojevrsnu pobjedničku turneju, sastajao se s političarima, uglednicima i gospodarstvenicima, a njegova popularnost je dosegnula jednu potpuno drugačiju razinu. No, u politiku ne planira…

“Pokušavam se kloniti svega toga. Glavna stvar svakog čovjeka bi trebala biti želja za pomaganje drugima. A kao predstavnik recimo u parlamentu to nisi obavezan činiti”, zaključuje UFC prvak.

PODIJELI

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI