Warning: mysqli_num_fields() expects parameter 1 to be mysqli_result, boolean given in /home/fight1/public_html/wp-includes/wp-db.php on line 3182
Khabib “između redaka” poslao Conoru ozbiljno upozorenje | Fight Site

Khabib “između redaka” poslao Conoru ozbiljno upozorenje

UFCIZDVOJENA VIJEST 04.04.2019 18:21h Autor:

Khabib Nurmagomedov

Čini se kako je Twitter obračun Conora McGregora i Khabiba Nurmagomedova završio, no završnu riječ imao je UFC-ov prvak lake kategorije. On je svojim posljednjim statusom Conoru poslao upozorenje. 

Posljednji status Khabiba Nurmagomedova došao je već nakon što je Conor McGregor objavio svoj pozitivni status. No, ono što je Irac napravio prije toga nije dobro prošlo kod Dagestanca. Ipak, nije se isti više uključio u raspravu. Samo je “Notoriousa” označio u objavi uz vrlo značajan tekst.

“Conor McGregor, ako misliš da možeš uvrijediti cijelu religiju i biti siguran, mislim kako griješiš”, glasila je objava koja i dalje stoji na Twitteru Dagestanca. Zapravo, isti nema nikakvog razloga da istu uklanja. Originalnu objavu možete vidjeti ispod odlomka.

Ne treba previše razmišljati da bi se zaključilo kako je Ircu ovim putem poslano ozbiljno upozorenje. Khabib je bio vrlo jasan te ovo ne možemo okarakterizirati kao prijetnju niti išta slično tome. Vjerojatno Conor nije toliko široko razmišljao kad je krenuo tako što objavljivati ili se jednostavno smatra toliko zaštićenim.

Trebamo se nadati kako ipak nije pretjerao te da će ovo sve ostati u okviru sporta. Mnogi bi rekli kako je sve odavno izašlo izvan njega. Uostalom, svi se sjećamo kako je Khabib reagirao u njihovoj borbi, kad ga je Conor pokušao smiriti uz sad već legendarnu: “It’s only business”. Njemu je već ranije to izašlo izvan tih okvira, što je uostalom dokazao ponašanjem u borbi, ali i nakon nje.

PODIJELI

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI