Khabib i Tony napokon oči u oči! (VIDEO)

UFCIZDVOJENA VIJEST 20.01.2017 00:50h Autor:

Khabib Nurmagomedov i Tony Ferguson

Sudionici trenutno najiščekivanije borbe u 2017. godini napokon su se našli jedan nasuprot drugog, odnosno odradili su svoje prvo sučeljavanje. Isto su napravili i sudionici glavne borbe UFC 209 eventa.

Khabib Nurmagomedov i Tony Ferguson nisu glavna UFC 209 borba, no realno je reći kako je među fanovima i medijima ova borba ipak dobila puno više pažnje te djeluje uzbudljivija od također fenomenalnog revanša Tyrona Woodleya i Stephena Thompsona. Borba za privremenog prvaka lake kategorije ipak ima nešto više od samog tog pojasa i pozicije idućeg protivnika Conora McGregora.

Danas je UFC po prvi puta sučelio njih dvojicu pred medijima i fanovima te smo mogli vidjeti kako to izgleda. Neke prevelike napetosti nije bilo, uostalom do eventa je preostalo još šest tjedana, ali svakako je zanimljivo vidjeti ovu dvojicu jednog nasuprot drugog. Ipak je riječ o borcima koji zajedno u zbroju imaju niz od 17 pobjeda u promociji, a takav duel UFC još nije organizirao.

Osim njih dvojice, po prvi puta su se nakon UFC 205 susreli Tyron Woodley i Stephen Thompson, koji se također već neko vrijeme prepucavaju preko medije. No, kao što smo mogli vidjeti i u nekim drugim prigodama, između njih dvojice ipak postoji neki pristojan odnos te je sve što zapravo rade jedan sportski rivalitet.

PODIJELI

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI