Warning: mysqli_num_fields() expects parameter 1 to be mysqli_result, boolean given in /home/fight1/public_html/wp-includes/wp-db.php on line 3182
Khabib i Holloway odradili sjajnu press konferenciju: “Novac ili ostavština?” (VIDEO) | Fight Site

Khabib i Holloway odradili sjajnu press konferenciju: “Novac ili ostavština?” (VIDEO)

UFCIZDVOJENA VIJEST 05.04.2018 12:19h Autor:

Screenshot

Dva kandidata za pojas UFC-ovog prvaka u lakoj kategoriji Max Holloway i Khabib Nurmagomedov su u srijedu, uoči UFC-a 223, odradili press konferenciju za pamćenje.

Rus je odmah na startu optužio šampiona u perolakoj kategoriji da se “bori za novac, a ne za ostavštinu poput njega”…

“Želim vam objasniti koja je razlika između toga da se borite za novac i za ostavštinu. On se bori za novac. Ja se borim za ostavštinu. Postoji razlika”, objašnjava “Orao” na što je Havajčanin brzopotezno odgovorio…

“Kako se ja borim za novac? Bojim se u meču u kojem postoji ugovor protiv ovog tipa. To je ostavština. On je najbolji protivnik, svi kažu da je najbolji borac na svijetu. Kako onda to nije meč za ostavštinu?”, pita se Holloway.

Upitan od strane Nurmagomedova vjeruje li da ga može pobijediti (Rus je tako sugerirao da se bori samo zbog zarade), Holloway odgovara:

“Naravno! Sto posto, pa ne bih sjedio ovdje da ne vjerujem. Tko pametan ulazi u meč, a da vjeruje da će sigurno izgubiti. Zaradio bih dobar novac braneći pojas u perolakoj kategoriji. Čekao bih par mjeseci. Ovo je meč za ostavštinu.”

No, Nurmagomedov u takvu priču ne vjeruje. Rus smatra da je Holloway svjestan da će izgubiti jer se nikada prije nije borio protiv borca njegovog kalibra.

“Gledao sam sve njegove protivnike. Dvanaest pobjeda u nizu. Aldo, Pettis, Stephens, Lamas… ali nitko poput mene”, čvrst je Nurmagomedov.

Novinare je zanimalo kako je izgledao trenutak kada je Max Holloway dobio poziv od UFC-a i ponudu da prihvati meč na UFC-u 223.

“Trenirao sam. Bila je to uskršnja subota, 1. april. Teško je na taj dan reći ljudima da se boriš. Nitko mi nije vjerovao, svi su mislili da se radi o šali. Bio sam sa svojim sinom, igrali smo Fortnite. Tjedan prije toga sam bio u EXOS trening centru. Tako da sam u treningu. Spremao sam se, spremali smo se…”, objašnjava Holloway i dodaje:

“Svi pričaju da je ovaj tip najbolji borac na svijetu. Ja želim zato dio toga. Želim dio te priče. Želim se testirati. To je ono što pravi borci rade. Evo me, ovdje sam…”

Rus je prilično uvjeren da će ovog vikenda postati UFC prvak. U to nema niti najmanje sumnje.

“To će biti duga noć za Maxa. Poštujem ga, ali to će biti duga noć. Max će me pokušati nokautirati ispred mojih ljudi, ispred mog tima, moje obitelji i prijatelja. Kada se kavez zatvori, pružit ću mu dugačkih 25 minuta”, zaključuje.

Čitavu press konferenciju pogledajte u videu:

PODIJELI

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI