Khabib hoće McGregora, ali ne u Rusiji

UFCIZDVOJENA VIJEST 01.09.2017 11:37h Autor:

Khabib Nurmagomedov

Khabib Nurmagomedov “se probudio” i sada želi meč protiv Conora McGregora. Rus je očito svjestan da mu i ovaj vlak, nakon što je njegovo mjesto u meču protiv Tonyja Fergusona uzeo Kevin Lee, polako bježi. Naime, prema posljednjim izjavama samog McGregora, a on je taj koji odlučuje protiv koga će se boriti, a ne UFC, Diaz je njegova sljedeća stanica, a ne Nurmagomedov.

U tom bi slučaju sudbina sjajnog Rusa bila potpuno neizvjesna. Tko bi bio sljedeći za “Orla” i kada? Svi veliki mečevi nekako uvijek prođu pored njega.

Pa je zato Nurmagomedov u četvrtak odlučio poslati poruku javnosti, ali i svom šefu Dani Whiteu. Spreman je boriti se protiv Conora i u Americi. To ne mora više biti Rusija.

“UFC 219. Las Vegas, Nevada. Ajmo Dana White. Zašto ne? Mislim da je prosinac savršen datum za ovu borbu. Osim toga, već je rekao da želi meč protiv mene nakon Mayweathera”, napisao je Nurmagomedov na svom Instagramu.

Doduše, izjava o tome da se želi boriti protiv Nurmagomedova nikada nije izašla iz McGregorovih usta. To je rečenica koju je medijima otkrio Dana White, a koju je njemu navodno Irac rekao. Posljednje informacije kažu da je trilogija protiv Diaza ono što McGregor želi. Jedini problem prilikom dogovora tog dvoboja bi mogla biti astronomska cifra koju je Diaz “bubnuo”, a koju traži za novi meč protiv irske super-zvijezde.

 

PODIJELI

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI