Khabib gura svog trenera: “On je MMA trener godine, ne želim čuti drugačije mišljenje!”

UFCIZDVOJENA VIJEST 27.12.2018 12:33h Autor:

Javier Mendez i Khabib Nurmagomedov

Kraj godine je rezerviran za podvlačenje crte, razno razne analize, ali i biranje onih koji su bili najbolji. Uostalom, i na Fight Site portalu trenutačno traje anketa za “Najboljeg MMA borca u 2018.” u kojoj možete i sami izabrati svog favorita.

No, borac ili borkinja godine nije jedina kategorija koja će dobiti svoje laureate za 2018. godini. Mnogi portali će birati i najbolje mečeve, najbolje suce, najbolje promotore, najbolje organizacije, ali i najbolje – trenere!

(VELIKA ANKETA) Biramo najboljeg MMA borca 2018. godine

UFC prvak u lakoj kategoriji Khabib Nutmagomedov smatra da bi to trebao biti njegov trener Javier Mendez. I to je odlučio javno reći u objavi na Instagramu koja je posvećena glavnom stručnjaku “AKA dvorane”.

“U 2018. godini Javier Mendez mora postati Trener godine”, napisao je Rus u svojoj objavi na Instagramu te je dodao:

“Ne želim uopće čuti drugačije mišljenje. Neka mi netko nabroji trenera koji ima tri pojasa u UFC-u. Samo Javier! Nedostaješ mi treneru…”

I dok Khabib ne želi čuti drugačije mišljenje, moramo naglasiti da je bilo i drugih sjajnih stručnjaka iza kojih je vrlo uspješna 2018. godina. Duane Ludwig, Ray Longo i Matt Serra, Sayif Saud… samo su neka od imena iza kojih je spektakularna 2018. Naravno i Javier Mendez se može pohvaliti godinom u kojoj mu je Cormier postao dvostruki prvak, a Khabib osvojio titulu i obranio je protiv Conora McGregora.

Tko je vaš favorit za MMA trenera godine?

PODIJELI

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI