Khabib donirao za djecu Nigerije! “Neki novcem kupuju luksuz i sportske automobile, a neki…”

UFCIZDVOJENA VIJEST 12.11.2018 15:48h Autor:

Khabib Nurmagomedov u Nigeriji

Iako sam o tome ništa nije objavljivao, svjetski mediji vrlo brzo su došlo do informacije gdje se Khabib Nurmagomedov trenutno nalazi. UFC-ov prvak lake kategorije posjetio je Nigeriju, gdje je odlučio donirati novac u svrhu poboljšanja životnih uvjeta djece.

Prije svega se tu misli na pitku vodu. Naime, Nurmagomedov se u Nigeriji nalazi s ciljem pomoći oko izgradnje novih vodnih crpki te pronalaska bunara, kao i oko osiguranja što boljih medicinskih uvjeta. Prve razgovore o dolasku u Nigeriju imao je još prije borbe protiv Conora McGregora, a sada je svoj plan o pomoći najmnogoljudnijoj afričkoj državi odlučio ostvariti.

Do prve fotografije Khabiba u Nigeriji došao je tko drugi nego Ariel Helwani. On je došao i do videa, u kojem ne vidimo Khabiba, ali vidimo okoliš sela u koje je došao te ga čujemo gdje govori kako je ovim ljudima prije svega potrebna voda.

MMA zajednica brzo je reagirala na ovo, a jedan od najboljih upisa dolazi od jednog od najboljih svjetskih MMA trenera, Firasa Zahabija. Kanadski stručnjak je svoje dojmove odlučio iznijeti putem Instagrama.

“Dok većina ljudi koji zarade velik novac, taj isti novac troši na luksuz i sportske automobile, Khabib Nurmagomedov zna što je uistinu bitno u životu. Hvala mu zbog pomoći da bi djeca Nigerije došla do pitke vode. Bog te blagoslovio!”, napisao je Zahabi podijelivši istu fotografiju kao Helwani i neki drugi mediji.

Otkako je savladao McGregora, Khabib nije davao nikakve izjave za medije, tek putem njegovog Instagrama možemo vidjeti gdje se nalazi i što u kojem trenutku radi. Tako smo pratili njegove posjete određenim dijelovima svijeta i odrađenim utjecajnim osobama. Što se tiče odlaska u Nigeriju, o tome nije objavio ništa, no teško je očekivati da tako nešto ipak prođe neopaženo.

Khabibu svaka čast na ovoj inicijativi.

PODIJELI

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI