Khabib dobio debitanta za protivnika i ostaje na UFC on FOX 19

UFCIZDVOJENA VIJEST 07.04.2016 21:53h Autor:

Khabib Nurmagomedov

Khabib Nurmagomedov uspio je nagovoriti UFC da mu dodijele zamjenskog protivnika te da ostane na programu UFC on FOX 19 priredbe. Iako više nije sudionik glavne borbe, Khabib ostaje na glavnom programu, a novi protivnik mu je Darrell Horcher, kojem će ovo biti prva UFC borba.

Nakon što se ozlijedio planirani protiv Tony Ferguson, UFC je uklonio Khabiba Nurmagomedova s programa UFC on FOX 19 eventa, uz razlog kako mu ne mogu u kratkom vremenu pronaći adekvatnog protivnika. No, dagestanski borac nije želio propustiti priliku da nastupi prvi put nakon travnja 2014. godine te je zamolio UFC da mu pronađu bilo koga.

Promocija je uslišila želju svojoj zvijezdi profesionalnog skora 22-0 (6-0) u UFC-u te su nekoga ipak pronašli. To će biti izvjesni Darrell Horcher, za kojeg su iz UFC-a rekli da je već neko vrijeme na njihovom radaru.

Riječ je o 28-godišnjem prvaku CFFC promocije, čiji je profesionalni skor 12-1, a jedino poraz dolazi mu iz Bellatorovog kaveza, još iz 2013. godine. Tad je bolji od njega bio UFC fanovima poznati Phillipe Nover. Horcher će imati samo devet dana da se pripremi za borca kojeg mnogi smatraju najboljim na svijetu do 70 kilograma. Dosta težak posao.

Još vrijedi napomenuti kako će se ova dva borca susresti u međukategoriji do 72 kilograma. Glavna borba eventa, koji se održava 16. ožujka je između Glovera Teixeire i Rashada Evansa, koji su preuzeli tu čast od Nurmagomedova i Fergusona.

PODIJELI

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI