Kevin Lee: Tonya ću lako riješiti, onda želim Khabiba na UFC 218 u Detroitu!

UFCIZDVOJENA VIJEST 05.10.2017 18:50h Autor:

Kevin Lee

Ukoliko savlada Tonya Fergusona i osvoji naslov privremenog UFC prvaka lake kategorije, Kevin Lee taj isti naslov misli braniti već za manje od dva mjeseca. Naime, tada se održava event u njegovom rodnom gradu, a već ima u planu i protivnika.

Lee je inače vrlo brbljav borac, čiji trash talk nerijetko dolazi do razine iritantnosti, no u pitanju je vrlo inteligentan momak koji dosta često govori vrlo zanimljive stvari. A također i razmišlja unaprijed, što je dokazao svojom izjavom o subotnjoj borbi protiv Tonya Fergusona. Rekao je kako sebe vidi kao pobjednika i novog UFC-ovog privremenog prvaka lake kategorije, ali isto tako razmišlja i što nakon borbe.

Još prije nego je ugovorio ovaj nastup, “Motown Phenom” je od UFC-a tražio mjesto na eventu koji se 2. prosinca održava u Detroitu, njegovom rodnom gradu. I taj event mu je još uvijek u planovima. Nakon što savlada Fergusona, namjerava uzeti mikrofon i otvoreno prozvati Khabiba Nurmagomedova s ciljem borbe na tom eventu. Zapravo, rekao je kako smatra da je potrebno očistiti diviziju od tog dagestanskog borca.

“Koliko je već taj tip izvan svega, koliko se nije borio. Ima li već godina dana? Zapravo, on se niti ne želi boriti. Ne želi borbu s nikim tko mu predstavlja izazov. Njegov glavni cilj je zadržati tu imaginarnu nulu za koju smatra da ju ima, a ona zapravo ne vrijedi ništa. Zato kažem, prihvatiti ću borbu protiv njega u Detroitu, 2. prosinca. Jedino što je druga opcija je to što Conor govori da bi mogao biti spreman ranije, no ne znam kako tu stvari stoje. Ja sam svakako zainteresiran za borbu s Khabibom nakon što riješim Tonya. Tek nakon toga ću titulu braniti protiv Conora”, rekao je Lee.

Nurmagomedov je odbio ponuđenu borbu protiv Fergusona, koja bi se održala na UFC 217 u studenom. Rekao je da mu treba barem mjesec dana više. Dakle, ovo bi prema tome njemu trebalo odgovarati, samo se moraju posložiti neke stvari. Lee mora pobijediti Fergusona i proći bez ozljeda, Khabib mora biti zainteresiran za tu borbe te na kraju ono najvažnije. Ugovaranje te borbe mora biti i u interesu UFC-a.

PODIJELI

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI