Kevin Lee sretan jer mu neće suditi kontroverzna Byrd “koja je fan meksičkog stila”

UFCIZDVOJENA VIJEST 02.10.2017 11:42h Autor:

Adalaide Byrd

Nakon što se pojavila glasina kako će kontroverzna sutkinja Adalaide Byrd možda biti pored kaveza i bodovati mečeve na UFC-u 216, informacija je demantirana. I to na zadovoljstvo kandidata za privremeni pojas UFC prvaka u lakoj kategoriji Kevina Leeja.

U intervjuu za Bloody Elbow, Lee je izrazio zadovoljstvo što Byrd ipak neće biti na popisu bodovnih sudaca. Podsjećamo kako se sutkinja Byrd “proslavila” bodovanjem boksačkog meča između Canela Alvareza i Gennadyja Golovkina. Ona je meč bodovala s 118-110 za Meksikanca, što je bilo u suprotnosti s većinom ozbiljnih analiza. Atletska Komisija Nevade je pod pritiskom javnosti sutkinju Byrd poslala na prisilan odmor…

“Reći ću vam nešto. Prokleto sam zadovoljan jer Adalaide Byrd neće biti na mom popisu borbi. Borim se protiv Meksikanca. Pogledajte, to me sve malo potreslo. Drago mi je da su donijeli ispravnu odluku i da je neće tamo biti. Ne tvrdim da se radi o nekoj zavjeri ili ništa slično. Jednostavno mislim da je ona Canelov fan”, izjavio je Lee te je dodao svoje viđenje meča Canela i GGG-a.

“Mislim da je Canelo pobjeđivao u tom meču, ali u prvim rundama. Kasnije, GGG je preuzeo kontrolu. Možete meč bodovati sa 7-5 za Golovkina. Možda i 6-6. To ne bi bilo potpuno krivo. Ali 10-2? Pa to je jeeeeeeebeno ludo!”

Lee vjeruje da je sutkinja Byrd fan meksičkog stila borbe koji podrazumijeva žestok ritam i kretanje prema naprijed. Nešto što njeguje i njegov protivnik Tony Ferguson.

“Drago mi je što su je maknuli s tog eventa jer se borim protiv Meksikanca. Meksikanca koji voli ići prema naprijed. Tako da sam siguran da mi ne bi pošteno sudila. Drago mi je da je nema, to je jebeno sigurno!”, zaključuje Lee.

Dvoboj Lee vs. Ferguson predvodi UFC 216 koji nam slijedi narednog vikenda u Las Vegasu. Uz prijenos na Fight Channel PPV-u!

PODIJELI

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI