Kevin Lee objasnio kako je došlo do problema na vaganju

UFCIZDVOJENA VIJEST 07.10.2017 12:24h Autor:

Kevin Lee

Odmah nakon što je zadovoljio vagu nakon ponovljenog pokušaja, Kevin Lee je porazgovarao s medijima o tome što se dogodilo. Kaže kako je u pitanju jednostavno bila kriva procjena.

Lee je na prvom vaganju bio 450 grama pretežak, no dobio je dodatno vrijeme za zadovoljiti potrebnu težinu, nakon čega se čak vratio ispod granice. Tako da je njegova borba protiv Tonya Fergusona službena za privremenu titulu prvaka, nakon čega je mogao progovoriti s prisutnim novinarima.

“Proces rezanja kilograma uvijek mi je težak. No, ovo mi je prvi puta da se borim za titulu, pa smo malo pogriješili u vremenskoj procjeni. No, već sada se osjećam kao milijun dolara. U kavezu ću biti veći i snažniji borac, kao što uvijek i jesam. Jučer sam već rekao, nisam kujica, uvijek imam težak proces, ali uvijek ga odradim”, odmah je rekao Lee, koji je kasnije, na ceremonijalnom vaganju, izgledao kao da se ništa nije dogodilo.

Uvjeren je kako će mu fizička prednost u borbi dobro doći, odnosno kaže kako je njegovo tijelo takvo da si to može osigurati. Odmah nakon vaganja je kvalitetno ručao, nakon čega je simbolično pojeo već ranije spominjani tiramisu. Sve to kao dio olakšanja nakon teške provedenih posljednjih nekoliko sati:

“Da, bio je to najteži dio cijelog procesa priprema za ovu borbu. No, sada je sve na meni, da uđem u kavez, dobro se zabavim i odradim posao. Nitko me ne može zaustaviti na putu osvajanja titule prvaka. Nije bilo lako vraćati se na dodatno skidanje, no znao sam da je ispred mene titula i da to moram odraditi. Sada je vrijeme da završim posao i osvojim titulu.”

Sada još slijedi borba, prije koje je Lee još nešto poručio Fergusonu:

“Tony već zna što ga čeka, nema više vremena za priču. Dozvolio sam mu da medijima iznese svoje male scenarije i sve što želi reći. Bolje mu je da bude spreman za borbu, ja nisam previše pričao tijekom ovih tjedana, pa neću ni sada.”

Ova posljednja izjava vrlo je zanimljiva zbog jedne stvari. Naime, Lee je ove izjave dao prije ceremonijalnog vaganja, na koje je Ferguson došao sa slušalicama u ušima. Tako da nije čuo ništa što mu je Lee pokušao reći, a to je ovog podosta isprovociralo. Toliko o tome da je on rekao svoje. Vidjeti ćemo u kavezu tko će tako biti “glasniji i jasniji”.

PODIJELI

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI