Kevin Lee najavio borbu protiv Gaethjea: Eddie Alvarez je odbio, ja sam pristao u dvije minute

UFCIZDVOJENA VIJEST 11.07.2017 21:23h Autor:

Kevin Lee

Iako smo ranije danas pisali kako UFC namjerava upariti Justina Gaethjea i Eddiea Alvareza, ako je vjerovati “tweetu” Kevina Leea, on je taj koji će se boriti protiv bivšeg WSOF prvaka. Prije toga, njih dvojica bi trebali biti treneri u 26. sezoni Ultimate Fightera.

Nakon što je najavljeno kako UFC namjerava upariti Gaethjea i Alvareza, pojavila se informacija da bi njih dvojica trebali biti treneri unutar 26. sezone Ultimate Fighera. Riječ je o sezoni koja bi se uskoro trebala krenuti snimati, a sudionice će biti borkinje muha kategorije. Pobjednica sezone će postati prva UFC-ova prvakinja nove divizije, za koju postoji jako veliki interes.

No, ako je vjerovati Twitter statusu “Motown Phenoma”, Alvarez nije bio zainteresiran za Ultimate Fighter, smatrajući vjerojatno kako bi mu to odnijelo previše vremena, a također je već više puta izjavio kako želi da mu iduća borba bude protiv Dustina Poiriera, nakon što je njihov ovogodišnji duel završio bez pobjednika borbe. Lee je sve otkrio statusom na Twitteru, a ne vidimo zašto bi o tako nečemu imao potrebe lagati.

“Upitan sam želim li raditi Ultimate Fighter i pristao sam u dvije minute. Eddie Alvarez je to isto odbio. Sada samo čekam da se sve dogovori s Justinom Gaetjeom”, napisao je Lee.

Ako se vodimo time kako se Ultimate Fighter sezone inače emitiraju, ova bi trebala već uskoro krenuti sa snimanjem, da bi emitiranje krenulo u rujnu i završilo krajem studenom. Finalni event već je najavljen za 1. prosinca, a program bi vjerojatno predvodile borba trenera te borba za prvu UFC-ovu prvakinju muha kategorije.

PODIJELI

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI