Kevin Lee: Naći su Northcuttovog protivnika i slomiti mu ruku, pa će se Sage morati borit protiv mene

UFCIZDVOJENA VIJEST 30.04.2016 11:37h Autor:

Kevin Lee

UFC-ov mladi talent Kevin Lee izuzetno je željan borbe protiv Sagea Northcutta, toliko da je čak izjavio kako je spreman napraviti sve da bi došao do borbe protiv njega. Pa čak i onesposobiti njegovog planiranog protivnika.

Northcutt je našao svoje mjesto na UFC 200 eventu, gdje će se boriti protiv španjolskog borca i finalista latinoameričkog Ultimate Fightera, Enrique Marina. U toj će borbi ovaj veliki potencijal biti favorit, a mnogi komentiraju kako mu je UFC namjestio protivnika da bi se lakše oporavio od poraza iz borbe protiv Bryana Barberene.

Jedan od onih kojima se to ne sviđa je i drugi mladi UFC-ov talent, Kevin Lee. On je, prošlog vikenda na UFC 197 eventu, (kontroverzno) slavio protiv Efraina Escudera te je sad spreman na ono što bi trebalo slijediti. Naravno, i dalje nije zaboravio borbu koju najviše želi.

“Trenutno pokušavam naći dvoranu u kojoj trenira Enrique Marin da dođem tamo i slomim mu ruku. Pokušat ću ga izbaciti iz te borbe, ne namjeravam čekati da mu se nešto dogodi i ništa ne raditi”, rekao je Lee na iznenađenje prisutnih medija.

Nadamo se da se Lee šalio, no još jednom je potvrdio koliko mu je stalo do borbe protiv Northcutta, kojom namjerava dokazati kako je on najveći mladi UFC-ov talent lake kategorije.

“Vjerujte mi, ne dam mira Joeu Silvi oko toga. Ostat ću u formi, trenirat ću i hodati na oko 80 kilograma, kad prilika dođe da mogu lako odraditi rezanje na 70 i biti spreman za tu borbu”, dodao je i objasnio zašto mu Northcutt nikako nije drag:

“Znam da je on bogati, bijeli i privilegirani momak, pa sam isto tako siguran da će pasti čim dođe među prave momke, koji će mu znati baciti prave stvari u lice. Uvjeren sam kako sam bolji udarač od njega, a posebno sam uvjeren kako sam bolji hrvač. Mogu ga pobijediti bilo gdje.”

Ipak, nije Northcutt jedina želja, Lee se nada dobiti priliku i za jedan revanš. Želio bi se u New Yorku boriti protiv borca koji mu je nanio prvi poraz u karijeri, Ala Iaquinte:

“Želim Ala u studenom, kad UFC dođe u New York, to je također borba koju moraju dogovoriti. Prošli put smo se boriti u New Jerseyu, a sada želim da to bude u New Yorku. Isto tako znam da njega žele na tom eventu i mislim da sam ja najbolji protivnik za njega. Ne postoji borba za njega koju bi bolje prodali, prošli puta smo napravili spektakl, pa zašto to ne ponoviti u New Yorku.”

Gledajući koliko UFC ne voli revanše, osim ako nije riječ o borbama za titulu prvaka, iskreno ne znamo koju bi mu želju mogli lakše ili teže ispuniti. No, Lee može imati želje i zahtjeve, to mu nitko ne brani.

PODIJELI

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI