Kevin Lee na devet kilograma viška: Nemam problema s tim, upravo sam pojeo tiramisu!

UFCIZDVOJENA VIJEST 06.10.2017 00:12h Autor:

Kevin Lee

Iako je ostao dan do vaganja za UFC 216, Kevin Lee je izjavio kako je gotovo devet kilograma preko granice kategorije, no da ne vidi u tome nikakav problem. Čak je izjavio kako je pojeo tiramisu, vjerojatno aludirajući na Khabiba Nurmagomedova.

Kevin Lee i Tony Ferguson sutra će trebati stati na vagu koja će svakome od njih pokazati maksimalno 70 kilograma, da bi njihova borba za titulu prvaka perolake kategorije bila službena. Njih dvojica s tim do sada u karijeri nisu imali problema, a posebno dobar po tom pitanju je Ferguson, čije je tijelo jednostavno stvoreno za kvalitetan weight cut.

Što se tiče Leea, on je trenutno u fazi skidanje kilograma, a takvoga ga je pronašao Ariel Helwani te je odmah na Twitteru prenio ono što mu je rekao sam borac. Naime, ukoliko se nije šalio, Kevin Lee je danas poslijepodne rekao kako još uvijek ima 19 lbs viška, što bi bilo 8.6 kilograma. To je vrijeme kako će se sutra nalaziti na službenom vaganju. Kako prenosi Helwani, Lee je još rekao kako s time nema problema te kako je prošle večeri pojeo tiramisu.

Ne znamo šali li se Lee ili je to samo aluzija na izjavu Khabiba Nurmagomedova prije UFC 209 eventa. Dagestanac je tada izjavio kako će biti sve u redu sa skidanjem kilograma te je kasnije viđen kako u restoranu jede tiramisu. Nakon što je dan prije borbe istu otkazao, upravo zbog problema koje je uzrokovalo skidanje kilograma, upravo je taj tiramisu na neki način postao simbol njegove neodgovornosti. Nadamo se kako se Lee samo šalio.

PODIJELI

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI