Kevin Lee: Mislio sam da imam tri runde i onda sam skinuo nogu s gasa, ne mogu biti više razočaran samim sobom

UFCIZDVOJENA VIJEST 16.12.2018 12:01h Autor:

Kevin Lee

Kevin Lee smatra da si je sam uskratio pobjedu protiv Ala Iaquinte koji ga je u glavnoj borbi UFC on Fox 31 priredbe nakon pet rundi porazio jednoglasnom odlukom sudaca.

U intervjuu nakon predstave u Milwaukeeju “Motown Phenom” je objasnio da se u šampionskim rundama previše opustio jer je bio uvjeren da je već ostvario prednost na sudačkim karticama dovoljnu za pobjedu.

“Dopustio sam da me mentalne igre ometu, ali iskreno nemam opravdanja”, rekao je vidno razočarani Lee. “Imao sam odličan trening kamp i dobro sam se borio večeras. Bio sam siguran da sam osigurao tri runde i onda sam skinuo nogu s gasa. To su taktičke pogreške kakve borac poput mene ne bi smio raditi i ne mogu biti razočaran u sebe više nego što jesam zbog toga.”

Lee je razočaran više nego što je bio prošle godine kada je na UFC-u 216 od Tonyja Fergusona poražen u borbi za privremenog prvaka lake kategorije.

“Znam da sam se mogao boriti puno žešće. Protiv Fergusona sam dao sve od sebe sve dok mi tijelo nije otkazalo. Ovu sam borbu završio osjećajući se dobro i to je užasan osjećaj.”

Iako tvrdi da nije dao svoj maksimum Lee je svejedno pod dojmom da su suci mogli bodovati meč u njegovu korist.

“Bio sam siguran da sam dobio prve tri runde. Ne znam što su suci vidjeli u prvoj i jesu li mu davali bodove za pokušaje rušenja. U prve tri runde me nije pogodio ničim značajnim. Na početku četvrte je imao dobar udarac pa sam znao da je dobio tu rundu. Bilo je gusto kada smo otišli u petu, ali sam svejedno mislio da sam učinio dovoljno. Ja nisam sudac, to nije moj posao, ali mislim da su mi mogli dati pobjedu.”

Al Iaquinta savladao Kevina Leea odlukom nakon pet rundi, Barboza odradio “striking kliniku” protiv Hookera

PODIJELI

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI