Kevin Lee: Ja volim udarati, Gaethje voli primati udarce! Laka lova!

UFCIZDVOJENA VIJEST 06.01.2018 11:41h Autor:

Kevin Lee

Kevin Lee je odlučio odgovoriti na prozivanje od strane Justina Gaethjea, objasnivši kako mu se sviđa ideja borbe te kako ju zapravo smatra lakim prihodom dobre zarade.

Prošla su tri mjeseca otkako je Kevin Lee (16-3, 9-3 UFC) doživio poraz od Tonya Fergusona u borbi za privremenu UFC titulu lake kategorije te se za to vrijeme nije čulo puno toga od strane inače vrlo brbljavog Kevina. Ipak, razlog za povratak u javnost je prozivanje od strane Justina Gaethjea. No, prvo je 25-godišnji Kevin objasnio gdje je posljednjih mjeseci, što radi te kako vidi nastavak svoje karijere.

 

“Ovo je kategorija u kojoj postoji veliki broj opcija, potpuno je otvorena i teško da mogu znati kuda će moja karijera krenuti dalje. Vidjeti ćemo, ja sam uzeo malo vremena budući da mijenjam dosta toga oko sebe. Promijenio sam cijeli tim oko sebe, mijenjam cijeli svoj stil. Puno se stvari dogodilo krajem prošle godine i nažalost sam prisiljen na takve stvari. No, ovo sam novi ja, imam novi početak i kada se vratim će se svi uvjeriti u to”, rekao je Kevin.

Onda je morao prijeći na temu Gaethjea, koji ga je prozvao, izjavivši kako mu želi začepiti gubicu, nakon što se ovaj nije najbolje iskazao u javnosti putem nekih izjava u smjeru Gaethjea. Leeu se ideja te borbe sviđa, no on namjerava još neko vrijeme biti izvan kaveza, ali isto to preporuča i Gaethjeu. Nakon toga je apsolutno spreman prihvatiti tu borbu, koju ne smatra teškim izazovom, ali ju smatra “lakom lovom”.

“Nemam ništa protiv da to bude protiv Justina, volim priliku za laku zaradu. Justin voli primati puno štete, a ja je volim nanositi. Prema tome, to je jako dobra borba za mene. No, u ovom trenutku gledam na Justinovo zdravlje. Njemu je također potrebno malo vremena, primio je dosta teških batina u posljednjih nekoliko mjeseci. Nisam siguran da on u ovom trenutku želi još jednu borbu. Ja sam također uzeo malo vremena i možemo se boriti kada se vratim. Još uvijek sam mlad i nisam dugo u ovom sportu, ispred mene je duga karijera. Sada mi je primarno napraviti potrebne promjene oko kampa, već sam promijenio menadžerski tim. Biti će vrlo zanimljivo prezentirati novu verziju sebe kada se odlučim vratiti.”

Lee je prije borbe protiv Fergusona imao velikih problema sa zadovoljavanjem kilograma te je nastupio podosta potrošen i iscrpljen, zbog čega je kondicijski pao te izgubio borbu prekidom u trećoj rundi. To ga je motiviralo da odluči napraviti spomenute promjene, za koje ću mu trebati neko vrijeme. Prije svega je tu ona boljeg kontroliranje kilaže na kojoj se nalazi kada je izvan kampa te na kojoj provodi većinu vremena trenirajući za borbu. Ukoliko želi biti svjetski prvak, onakve stvari si više ne smije dozvoliti.

PODIJELI

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI