Kenny Florian ugostio Weidmana i Rockholda u studiju (VIDEO)

UFCIZDVOJENA VIJEST 07.04.2016 21:15h Autor:

Chris Weidman, Kenny Florian i Luke Rockhold

Prva osoba koja je nakon UFC 194 eventa uspjela staviti Lukea Rockholda i Chrisa Weidmana u istu prostoriju je Kenny Florian, koji je s ovim velikim rivalima odradio razgovor tijekom emisiji UFC Tonight.

Situacija između Rockholda i Weidmana pomalo se smirila od situacije kakva je bila nakon borba, no još uvijek je puno toga osobnog između bivšeg i sadašnjeg prvaka srednje kategorije, između boraca koji predstavljaju povijesni američki rivalitet “east side vs. west side.”

Florian je u ovom razgovoru uspio saznati kakva je sada situacija između njih dvojice, što Weidman misli o Rockholdovim osobnim komentarima te zašto je Weidman tako teško podnio poraz od Lukea.

Iako se između redaka može prepoznati respekt jednog prema drugom, koji nije nestao, Rockhold jednostavno puca od samouvjerenosti, pa je tako izjavio da Weidmanove kickove nije niti osjetio te smatra da je dominirao borbom. Weidman priznaje da je tu borbu pošteno izgubio, no vjeruje kako će ovo puta biti drugačije.

U svakom slučaju, pogledate što obojica govore dva mjeseca prije revanša, koji će se održati 4. lipnja na UFC 199 eventu u Kaliforniji.

PODIJELI

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI