Kenny Florian razmišlja o povratku borbama

UFCIZDVOJENA VIJEST 16.04.2016 11:29h Autor:

Kenny Florian

Bivši UFC-ov borac i trostruki izazivač za naslov prvaka, a sada službeni analitičar i komentar, Kenny Florian, razmišlja da se još jednom okuša kao profesionalni borac.

39-godišnji Florian svoju je karijeru prekinuo 2011. godine, kad je doživio poraz od Josea Alda u borbi za naslov prvaka perolake kategorije. Odluku o povlačenju donio je zbog sve većih problema s leđima, no sada je to iza njega, a prošli vikend je nastupio na grappling turniru, koji mu je vratio želju za natjecanjem.

“Nadmetanje je nešto što mi nedostaje cijelo vrijeme. Treniram još uvijek, a uvijek je lakše trenirati ako ciljano treniraš za nešto. U posljednje vrijeme uživam u treningu, a i tijelo mi se oporavilo do te razine da bez problema odradim tri ili četiri puna treninga u jednom tjednu. Kad mi već tako dobro ide, razmišljam o tome zašto se ne testirati u nećemo što sam uvijek volio”, rekao je Kenny za Fox Sports.

Ipak, trenutno spominje tek grappling, gdje je već nastupio na vrlo jakom turniru. Poražen je u polufinalu na bodove, no smatra kako je pokraden i da je dokazao da je spreman. Idući plan mu je dogovoriti borbu na Polarisu. Nakon toga, sve je moguće…

 

PODIJELI

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI