Kenny Florian prekida karijeru zbog ozljede kralježnice!?

UFC 13.01.2012 09:34h Autor:

Kenny Florian

Poraz od Josea Alda u meču za titulu UFC-ovog prvaka, mogao bi biti i posljednji ulazak u kavez za legendarnog Kennyja Floriana. Razlog nije njegova odluka da se povuče nakon što niti u trećem pokušaju nije stigao do UFC-ovog pojasa, nego bi ga na vješanje rukavica o klin mogla natjerati teška ozljeda.

KenFlo je, naime, na treninzima tijekom prosinca teško ozlijedio donji dio kralježnice. Nakon konzultacija s ortopedom i neurologom, koji su mu savjetovali prekid karijere, Amerikanac je na rubu da “zatvori radnju” jednom za svagda.

“Moguće je, nažalost. Već neko vrijeme se pomalo natežem s doktorima i moguće je da prekinem karijeru. Još ću vidjeti. U ovom trenutku ne mogu trenirati, niti nastupati na visokom nivou. Pokušavam raditi što mogu, zacijeliti i nadam se da će stvari ići nabolje”, izjavio je Florian dodavši:

“Zbog toga sam odlučio uzeti šest mjeseci pauze i baviti se komentatorskim poslom. Nadam se da ću potpuno ozdraviti, a usput i zaraditi nešto novca sa strane. Očajan osjećaj.”

Florian posljednjih tjedana u Los Angelesu snima UFC-ov show “UFC Tonight” koji će se prikazivati na Fuel TV-u. Zajedno sa svojim bratom Keithom vodi uspješnu dvoranu u Bostonu. Prije UFC karijere radio je kao prevoditelj i odlično govori portugalski i španjolski.

PODIJELI

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI