Kenny Florian predvidio povratak Natea Diaza i pritom ga sjajno imitirao (VIDEO)

UFCIZDVOJENA VIJEST 11.01.2018 12:25h Autor:

Nate Diaz

Tema ovotjedne FOX-ove emisije “UFC Tonight” je bio povratak UFC-ovih super zvijezda u 2018. godini. Voditeljica Karyn Bryant, analitičar i bivši UFC borac Kenny Florian te UFC prvak Tyron Woodley su diskutirali o tome koja bi se velika zvijezda mogla vratiti u Octagon u novoj godini. Je li to Conor McGregor? Ili ćemo možda gledati povratak Natea Diaza, kojeg nismo vidjeli još od dvoboja upravo protiv irskog prvaka?

Florian smatra da ćemo prije vidjeti Diaza, no možda čak i obojicu u isto vrijeme…

“Čini mi se da ćemo obojicu gledati u isto vrijeme! Tko zna? Slušajte, ja sam se odlučio za Natea Diaza. Nismo ga u Octagonu vidjeli neko vrijeme. Volio bih ga vidjeti protiv nekoga tko je uzbudljiv borac. Mogao bi se boriti i u lakoj kategoriji i u velteru. Mislim da ima mnogo opcija ispred sebe, a to što se vratio u dvoranu i objavljuje fotografije na društvenim mrežama je dobar znak. Mislim da ćemo ga vidjeti prije McGregora”, smatra Florian.

S njim se ne slaže UFC prvak u velter kategoriji. On vjeruje da ćemo prije vidjeti irsku zvijezdu.

“Ja bih se odlučio za Conora McGregora jer smatram da će se Diaz vratiti samo za meč protiv McGregora. Ali Conor bi se mogao vratiti i braniti titulu u lakoj kategoriji. Također bi se mogao vratiti za meč protiv Georges St. Pierrea ili možda Natea Diaza. Tako da su tu tri opcije za Conora McGregora”, smatra Woodley.

Ako vas zanima kako Kenny Florian oponaša Natea Diaza, i to možete pogledati u videu ispod teksta.

Priznat ćete da nije loš…

PODIJELI

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI