Warning: mysqli_num_fields() expects parameter 1 to be mysqli_result, boolean given in /home/fight1/public_html/wp-includes/wp-db.php on line 3182
Kenny Florian odlučio karijeru staviti “na led”, ali poručuje da će se vratiti! | Fight Site

Kenny Florian odlučio karijeru staviti “na led”, ali poručuje da će se vratiti!

UFC 11.10.2011 08:28h Autor:

Kenny Florian

Kenny Florian je odlučio uzeti malo odmora i razmisliti o svojoj budućnosti u UFC-u. Nakon što je i treći put poražen u dvoboju za titulu prvaka američke promocije, Ken-Flo je očito vrlo razočaran.

“Dao sam sve u toj borbi, no Jose je pobijedio. Želio bih se zahvaliti UFC-u, Dani Whiteu i Lorenzu Fertitti za njihovu konstantnu potporu”, saopćio je Florian preko svoje menadžerske agencije.

“Emotivno shvaćam sport i involviranost u slobodnu borbu. Nevjerojatno je vidjeti kako je MMA narastao, a danas, milijune ljudi uživaju u UFC-u, baš kao i ja. Svi me pitaju što je sljedeće za mene. Jedino što mogu odgovoriti je da ću uzeti nešto vremena kako bih procijenio stvari. Trenutačno se želim odmoriti, provesti neko vrijeme s obitelji i prijateljima i procijeniti svoje opcije. Razgovarat ću s Danom i sa svojim menadžmentom. Nešto ćemo dogovoriti i vidjeti kako dalje. Kada odlučim, moji fanovi će biti privi koji će saznati za to. Niste vidjeli posljednje od Ken-Floa!”, zaključuje Florian.

Jučer se povodom budućnosti Floriana oglasio i UFC-ov čelnik Dana White koji je spomenuo i mogućnost da se borac posveti komentatorskom poslu u budućnosti.

PODIJELI

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI