Kenny Florian: Cruz mi se ispričao zbog komentara o plagiranju

UFC 21.01.2016 13:33h Autor:

Kenny Florian

Izgleda kako su se UFC-ov bantam prvak Dominick Cruz i Kenny Florian pomirili te mogu mirno nastaviti svoj prijateljski profesionalni odnos kao zaposlenici FOX Sportsa.

Situacija s Florianom i Cruzom nastala je nakon što je Cruz, povrativši svoj pojas nakon četiri godine, u oktogon intervjuu poručio Florianu da, “prestane kopirati i lijepiti”, čime se referirao na suspenziju koju je Florian zaradio od Foxa zbog plagiranja u jednom članku. Cruzovo prozivanje bila je zapravo osveta Florianu koji za pobjednika borbe nije izabrao njega, svog kolegu, već T.J.-a Dillashawa. Međutim, Florian je prihvatio ispriku i čini se da je za njih sve po starom.

“Pričao sam s Dominickom i ispričao mi se. Rekao je kako su ga obuzele emocije i to razumijem. Kad se borite postanete emocionalni i shvaćate to gotovo osobno. Dominick je toliko kompetitivan tip da je to shvatio osobno. Ja sam izabrao T.J.-a za pobjednika jer je dobar borac, a Dominick se jako dugo nije natjecao. Zbog svih tih ozljeda, zato sam izabrao Dillashawa. Nije to bilo ništa osobno i zato mrzim raditi s nekom od ovih ljudi jer postanete bliski. Ne volim birati pobjednike u borbama. Ne želite nikoga uvrijediti, a siguran sam da se Dominick uvrijedio, ali najbolja osveta je da pobijedite i on je upravo to i napravio”, rekao je Florian.

PODIJELI

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI