Kennedy se želi boriti protiv debelog i sporog Belforta

UFCIZDVOJENA VIJEST 09.11.2015 20:48h Autor:

Tim Kennedy

Tim Kennedy se sve više hladi od svojih svađa s UFC-om i Reebokom te je sve bliže povratku u kavez, pa se tako vratio i staroj navici prozivanja protivnika. Na nišanu mu je Vitor Belfort, za kojeg je našao nekoliko ne baš lijepih pridjeva.

Iako je Vitor Belfort bio brz i uvjerljiv protiv Dana Hendersona, bivšem američkom marincu se on baš nije svidio, odnosno vidi ga kao savršenog protivnika za sebe. Odradio je i prvo prozivanje i to preko Twittera, napisavši:

"Napokon sam imao priliku gledati Vitora Belforta da se bori. Izgleda mi kao da koristi puno manje steroida, odnosno deblji i sporiji je. Nadam se kako će on biti moj idući protivnik."

Kennedy nije nastupio od rujna prošle godine, kad je poražen od Yoela Romera, i to vrlo kontroverzno. Prije toga je ostvario tri UFC pobjede, nakon što je pristigao iz Strikeforcea, gdje se borio za prvaka organizacije, no poražen je od Lukea Rockholda. U posljednjih godinu dana nije nastupao, nego se medijski prepucavao s Reebokom, koji je čak povukao i njegovu opremu iz prodaje.

No, čini se kako je Timu počelo nedostajati novaca, pa je spreman nastupiti i pod UFC-ovim novim uvjetima. Tako da, možemo očekivati još prozivanja protivnika idućih dana i tjedana.

PODIJELI

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI