Kennedy prozvao četiri velika imena pa saznao lošu vijest (VIDEO)

UFCIZDVOJENA VIJEST 09.11.2016 10:59h Autor:

Tim Kennedy

Tim Kennedy je odmah po slijetanju u New York naletio na neugodno iznenađenje. Svega četiri dana prije održavanja UFC 205 priredbe, nastup je morao otkazati njegov protivnik Rashad Evans. Pokušavao je Kennedy svim silama pronaći zamjenu, ali kako stvari stoje ti su pokušaji bili bezuspješni.

Obratio se tako Kennedy Andersonu Silvi, Nicku Diazu, Michaelu Bispingu i Ronaldu Souzi od kojih je zatražio uskakanje na ovaj ‘card’.

“Zanimalo me imaš li nekih planova za 12. studenog? Želiš li se sastati sa mnom u New Yorku u Madison Square Gardenu?” – upitao je bivšeg UFC-ovog prvaka i legendu sporta, Andersona Silvu pa nastavio:

“UFC 205 bi mogao trebati tvoju pomoć. Nisam siguran želiš li doći u New York ovog vikenda. Čuo sam da netko treba protivnika.” – obratio se Diazu.

“Čuo sam da ćeš biti u Madison Square Gardenu na UFC-u 205. Osjećaš li potrebu da se iskupiš za batine koje si primio?” – odnosilo se na Bispinga kojeg je porazio u travnju 2014. kada su predvodili event u Quebecu.

“Prilično sam siguran kako sam te pobijedio kad smo se posljedni put borili. Bila je to podijeljena odluka, poklon. Želiš li to ponoviti?” – upitao je “Jacarea” od kojeg je zapravo izgubio jednoglasnom odlukom još u 2010. godini.

Ubrzo je Kennedyja i njegove fanove razočarao Brett Okamoto s ESPN-a koji je prenio vijest da UFC nema namjeru raditi izmjene u tom nesuđenom dvoboju, ali da će zato i Rashad i Tim dobiti novac koji im je bio predviđen za pojavljivanje na eventu.

Izgleda kako to ipak nije obeshrabrilo američkog vojnika koji je jednim videom pokušao zainteresirati kolege iz srednje kategorije.

PODIJELI

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI