Warning: mysqli_num_fields() expects parameter 1 to be mysqli_result, boolean given in /home/fight1/public_html/wp-includes/wp-db.php on line 3182
Kennedy nastavlja rat s Reebokom: Ne kupujte moju opremu i suvenire! | Fight Site

Kennedy nastavlja rat s Reebokom: Ne kupujte moju opremu i suvenire!

UFCIZDVOJENA VIJEST 29.10.2015 22:56h Autor:

Tim Kennedy

Iako je većina UFC boraca nezadovoljna onime što zarađuju od ugovora s Reebokom, ipak su rijetki oni koji i javno iskazuju svoje osjećaje i mišljenje. Jedan od tih rijetkih je Tim Kennedy, koji je ponovno "opleo" po ovom sportskom brandu.

Kennedy nije nastupio od rujna prošle godine kad je, izuzetno kontroverzno, poražen od Yoela Romera. Iako je već neko vrijeme u treningu, za sada ne postoji niti neki pretpostavljeni datum njegovog povratka, a čini se kako nije lako niti da će uskoro doći do njega, budući da je borac u svom malom ratu s organizacijom, ali i s Reebokom.

Zanimljivo, nakon samo dva tjedna prodaje, Reebok je nakon Kennedyevih izjava povukao sav njegov asortiman iz svoje online prodaje, no njemu to nije smetalo.

"To se nalazilo tamo dva tjedna, nakon toga su počele prve vijesti, izašla je informacija o tome koliko ćemo biti plaćeni te sam na kraju ja rekao što je trebalo i odjednom su stvari samo počele nestajati", rekao je Kennedy o toj situaciji te nastavio:

"No, to me nimalo ne boli, jer koliko god da oni prodaju mojih borilačkih setova, ja ću od toga dobiti mrvice. Moglo bi me samo boljeti da npr. 100 000 ljudi to kupio, a ja dobijem novaca koliko bih dobio. Zato bolje da ne prodaju, jer ionako ne bih imao ništa od toga."

Još je dodao: "Čak i da se to pojavi ponovno u prodaju, molim moje fanove da ne kupuju, jer ja od toga uistinu nemam baš ništa."

Kennedy je visoko rangiran borac UFC-ove srednje kategorije, no kako je dugo bez borbe, tako je gotovo i zaboravljen. Pitanje je nada li se otkazu, poslije kojeg bi vjerojatno lakše mogao naći organizaciju gdje bi nastupao te gdje bi mogao imati sponzore koje želi.

"Želim li dobiti otkaz? Iskreno, ne znam. Mogu se samo nadati da će se stvari riješiti, jer sve što sam rekao je bilo potpuno iskreno, nije to bio neki bijes ili ljutnja ostavljene djevojke. Ako je to nekoga toliko uvrijedilo, da me drže izvan svega preko godinu dana, to stvarno nije moj problem. Čak i da želim dobiti otkaz, svi znamo da se to neće dogoditi", rekao je na kraju bivši član američkih oružanih snaga.

PODIJELI

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI