Kennedy: “Jacare” može kupiti Tic Tac bombone i steroide na istom mjestu!

UFC 23.11.2015 11:04h Autor:

Ronaldo "Jacare" Souza

Tim Kennedy nastavlja prozivati borce koji koriste steroide i ostala nedopuštena pomagala u svom treningu i nastupima. Nakon Silve i Belforta, Kennedy se okomio i na Ronalda "Jacarea" Souzu, iako ga nije direktno optužio.

Kennedy nije nastupio u kavezu od UFC 178 priredbe gdje ga je tehničkim nokautom u trećoj rundi porazio Yoel Romero. Idući protivnik Romeru bit će "Jacare "i pobjednik bi trebao biti idući izazivač u UFC-ovoj srednjoj kategoriji. Kad su Kennedyja upitali tko je po njemu najbolji predstavnik srednje divizije on je o Souzi rekao sljedeće:

"On je Brazilac. Budimo realni, pričamo o zemlji gdje možete kupiti Tic Tac bombone i steroide na istom mjestu. Imamo tipa koji se fizički mijenja iz velteraša u teškaša, ovisno u kojem periodu ga vidite i uz to živi u Brazilu. Vidio sam ga kako hoda sa 106 kilograma".

Za razliku od brazilskih "varalica", Kennedy je pun poštovanja prema trenutnom prvaku srednje kategorije, Chrisu Weidmanu za kojeg tvrdi da je "odličan prvak". Pozitivno mišljenje ima i o trenutnom izazivaču Lukeu Rockholdu za kojeg je rekao da je "veliki talent i ima karakter potreban da napravi velike stvari".

"Jacare" i Romero će se sastati 12. prosinca na UFC 194 priredbi, a Kennedy još uvijek traži adekvatnog i zanimljivog protivnika za svoj povratak u UFC.

PODIJELI

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI