Warning: mysqli_num_fields() expects parameter 1 to be mysqli_result, boolean given in /home/fight1/public_html/wp-includes/wp-db.php on line 3182
Kennedy: Bisping se bori prljavo | Fight Site

Kennedy: Bisping se bori prljavo

UFCIZDVOJENA VIJEST 13.03.2014 21:16h Autor:

Tim Kennedy

Još je mjesec dana ostalo do borce Michaela Bispinga i Tima Kennedya, no oba borca su počela s promoviranjem iste, pa je tako i Tim Kennedy rekao što misli o načinu borbe svog protivnika.

"Želim postati ozbiljan kandidat za napad na naslov, a za to moram pobjeđivati borce iz vrha, Bisping je peti, ja sam osmi, dakle on mi stoji na putu", rekao je bivši član američkih obrambenih snaga koji je u UFC-u do sada ostvario tri pobjede.

Kennedy (17-4) smatra da se Bisping bori prljavo i bez respekta prema protivniku, a sjetio se jedne situacije: "Želim se boriti protiv Bispinga još od njegove borbe protiv Jorgea Rivere, mog prijatelja, prije tri godine. Bisping ga je ilegalno pogodio koljenom, a nakon toga pljunuo prema Jorgeovom kutu. Bisping je i prije toga znao biti bahat, nepodnošljiv i kreten, no tad je pretjerao."

"Mislim da se Bisping bori jako prljavo, ne mogu nabrojati koliko je puta pogodio svog protivnika prstom u oko. Vjerojatno je rekorder po tome, morat ću kontaktirati FightMetric. No on radi još prljavih stvari, ne mogu to skratiti na samo jednu", rekao je Kennedy.

PODIJELI

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI