Warning: mysqli_num_fields() expects parameter 1 to be mysqli_result, boolean given in /home/fight1/public_html/wp-includes/wp-db.php on line 3182
Kennedy: Belfort trenutno uzima što god želi! | Fight Site

Kennedy: Belfort trenutno uzima što god želi!

UFCIZDVOJENA VIJEST 22.07.2014 09:58h Autor:

Tim Kennedy

Nakon što je Atletska komisije Navede borcima zabranila korištenje testosteronske terapije mnogi su se našli u problemima. Među njima je i Vitor Belfort koji tvrdi da je potpuno čist i priželjkuje borbu za naslov.

No, o svemu će odlučiti komisija, a često svoje mišljenje iznose i ostali borci koji nisu previše uvjereni u Belfortovu iskrenost. Oglasio se i Tim Kennedy.

"Sasvim je jasno da je sve to koristio već dulje vrijeme. Ako pitate bilo kojeg borca većina će reći da nikada nije testirana preko krvi. U puno slučajeva radi se o supstancama koje se mogu pronaći samo preko krvi. Zanimljivo je da ti borci počinju padati na testovima.", rekao je Kennedy.

"Belfort je trenutno u Brazilu ili pak u Kaliforniji gdje trenira kao lud, uzima što god želi i uživa u tome, a nitko ga ne testira. Njemu testosteron curi iz očiju. Koliko je bio star kada je prvi put pao na doping testu, oko 18 godina? Za steroide? Znači, koristi to 20 godina. Niti jedno tijelo u tom slučaju ne funkcionira prirodno. Koliko mu je sada, 37, 38? Znači, 18 godina. Nema izgleda da bi se mogao natjecati na najvišoj razini protiv Chrisa Weidmana, protiv mene ili protiv Lukea Rockholda bez nedozvoljenih sredstava i kemije. Briga me pije li možda i Isusovu krv kao što kaže ili što god jer to ne funkcionira tako. Koristio je steroide 15 ili 20 godina i još uvijek ih koristi. Ako se ikada odluči očistiti, neće se moći natjecati na ovoj razini."

PODIJELI

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI