Kendall Grove dobio cipelu u UFC-u

UFC 18.06.2011 17:21h Autor:

Kendall Grove vs. Jason Day

“Da Spider” je dobio otkaz u najjačoj svjetskoj MMA promociji. Ista sudbina zadesila je i Chucka O’Neila.

Nakon dva poraza u nizu, Havajčanin Kendall Grove je dobio otkaz u UFC-u. Očito je meč protiv Tima Boetcha prelio čašu strpljenja UFC-ovih čelnika jer je Grove poražen jednoglasnom odlukom sudaca protiv objektivno slabijeg protivnika. 199 centimetara visoki borac je u posljednjih šest mečeva ubilježio samo dvije pobjede, a među njima je i ona protiv Gorana Reljića.

Havajčanin je bio član najjače svjetske MMA organizacije još od 2006. kada je debitirao protiv Eda Hermana. Ukupni score mu se zaustavio na 7 pobjeda i 6 poraza.

“Zahvaljujem se UFC-u na mnoštvu dobrih uspomena. Stvarno skidam kapu svima u Zuffi jer su me uvijek tretirali kao dio obitelji”, napisao je Grove na svom službenom Twitteru.

Sličnu izjavu dao je i Chuck O’Neal koji je također dobio otkaz u američkoj organizaciji. Njega je gubitka posla koštao poraz od Chrisa Copea.

“Danas sam dobio otkaz u UFC-u. Nastavit ću naporno raditi kako bi postao što bolji borac, ali i bolja osoba. Potrudit ću se da se vratim u UFC jer je to mjesto gdje pripadam. Hvala svima koji su me podržavali i poručujem svima da ćete me uskoro vidjeti u još boljem izdanju”, napisao je O’Neal na svojoj službenoj Facebook stranici.

PODIJELI

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI