Kelvin Gastelum: “Weidmanovo vrijeme je prošlo”

UFCIZDVOJENA VIJEST 21.07.2017 11:35h Autor:

Kelvin Gastelum

Na otvorenom treningu povodom priredbe UFC on FOX 2, Kelvin Gastelum iznio je svoje mišljenje na temu Weidmanovog gubitničkog niza. Podijelio je s Arielom Helwanijem mišljenje o nadolazećoj borbi te donekle otkrio svoje planove za budućnost.

Gastelum je otkrio kako mu ovaj izbor protivnika i nije najdraži jer Weidmana smatra prijateljem, ali isto tako smatra kako se ovakva prilika ne propušta.

“Chris mi uopće nije bio ‘na radaru’. Poznajemo se par godina, uvijek smo si bili dobri i mogu reći da ga smatram prijateljem. Bio sam iznenađen kada sam dobio poziv ali ovakva prilika se ne propušta. Malo mi je čudno boriti se s njim, ali u ovom trenu protivnik je nevažan. On i ja se borimo iz dva potpuno različita razloga, ja se borim da se uspnem po ljestvici i dođem do borbe za pojas dok se on bori kako bi dokazao da se još može boriti”, kazao je srednjaš u otvaranju intervjua.

Kelvin odaje svako priznanje Weidmanu za njegova postignuća, no mišljenja je kako je njegovo vrijeme prošlo. Uvjeren je kako je došlo vrijeme da on zasjedne na vrh UFC-ove srednje kategorije.

“Nisam iznenađen što je pristao na borbu sa mnom. Borio se s najboljim borcima na svijetu pa tako i u zadnje tri borbe koje je izgubio. Mislim da je njegovo vrijeme prošlo i mislim da je došlo vrijeme za novu generaciju da se dokaže. Nadam se da ću dobiti priliku napasti pojas nakon ove borbe jer ne vidim tko bi drugi mogao dobiti tu priliku. Rockhold se nije borio godinu i pol, Romero i Jacare su nedavno izgubili, a Mousasija više nema u kombinaciji. Nakon što pobjedim Weidmana trebao bih dobiti tu šansu” objasnio je Gastelum Helwaniju.

U nastavku intervjua Gastelum je otkrio kako mu je čak i drago što je Mousasi napustio UFC jer, kako kaže, jedan manje za kojeg se treba brinuti te je otkrio kako razmatra i povratak u velter kategoriju.

Ostatak intervju pogledajte u nastavku…

PODIJELI

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI