Warning: mysqli_num_fields() expects parameter 1 to be mysqli_result, boolean given in /home/fight1/public_html/wp-includes/wp-db.php on line 3182
Kelvin Gastelum smatra kako Rory MacDonald treba dobiti title shot | Fight Site

Kelvin Gastelum smatra kako Rory MacDonald treba dobiti title shot

UFCIZDVOJENA VIJEST 30.01.2015 21:20h Autor:

Kevin Gastelum

U MMA svijetu gdje čak nisko rangirani borci se pozivaju na izazivačku poziciju, Kelvin Gastelum je krenuo u suprotnom smjeru. Gastelum trenutno zauzima 7. mjesto velter divizije te ima priliku na doći do izazivačke pozicije ako ovog vikenda na UFC-u 183 pobijedi Tyrona Woodleyja.

Ako i pobjedi, Kelvin ne traži "prijem" kod Robbieja Lawlera, već smatra kako Kanađanin Rory MacDonald ima pravo prednosti za taj pothvat.

"Iskreno, mislim da Rory treba dobiti title shot," rekao jeKelvin. "To je moje mišljenje. On je na nizu od tri pobjede i pobijedio je neke od najboljih boraca u našoj diviziji." 

Mnogi se slažu s Kelvinovim mišljenjem. Na UFC-u je odluka o sljedećem izazivaču, no još neke borbe se trebaju održati da bi bilo jasno tko najviše zaslužuje napad na pojas prvaka. U nedjelju će se održati borba između Gasteluma i Woodleyja, zatim borba Johnyja Hendricksa i Mata Browna na UFC-u 185 te meč Roryja MacDonalda i Hectora Lombarda na UFC-u 186.

Bilo koji pobjednik tih mečeva ima pravo zatražiti napad na titulu.

"Mislim kako nisam nikoga uvjerio da sam zaslužio title shot," rekao je Kelvin.

Gastelumu (10-0) je tek 23 godine, ali je već postigao više nego pojedini borci koji su stariji od njega. Bio je najmlađi pobjednik The Ultimate Fightera i posjeduje skalpove nad Jakeom Ellenbergerom i Rickom Storyjem.

Pobjeda nad Woodleyjem, naravno, predstavlja stepenicu više.

PODIJELI

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI