Kelvin Gastelum: Prihvaćam kaznu, ali više nikad neću prihvatiti borbu u Brazilu

UFCIZDVOJENA VIJEST 08.05.2017 20:54h Autor:

Kelvin Gastelum

Nakon što je suspendiran na 90 dana te što je ostao bez ostvarene pobjede protiv Vitora Belforta, javnosti se obratio Kelvin Gastelum.

25-godišnji član UFC-ove srednje kategorije prošao je kroz vrlo teška dva mjeseca. Na kraju je ostao bez pobjede protiv Vitora Belforta, ali i prilike da se na ogromnom eventu kao što je UFC 212 suprotstavi velikom Andersonu Silvu. Ako će biti po onome što najavljuje, takva borba i prilika mu se neće ponoviti, barem ne na eventu u Brazilu.

“Prihvaćam suspenziju, no nikada se više neću boriti u Brazilu. Oni samo misle o tome kako da borcu uzmu novce”, rekao je Gastelum, koji je i dalje vrlo ljut zbog svega što se dogodilo te smatra kako pad na marihuane nije vrijedan tolike kazne. Osim toga vjeruje da brazilska komisija nije u potpunosti bila fer prema njemu.

Sad mu preostaje čekati novu priliku, a on je već u treningu i njegovi menadžeri rade na dogovaranje neke iduće borbe:

“Imam plan boriti se u srpnju, tako da mi držite fige! Što god se dogodilo, ništa me neće zaustaviti u planu da se jednog dana borim za titulu prvaka!”

Gastelum je slavio u oba nastupa otkako se vratio u srednju kategoriju, no pošto mu je ova pobjede nad Belfortom oduzeta, taj je broj sada manji. Također, privremeno je uklonjen sa službenog rankinga, gdje se nalazio unutar Top 10 poretka, ali se vjeruje kako će se tamo ponovno naći čim mu idućeg mjeseca suspenzija istekne.

PODIJELI

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI