Kelvin Gastelum: Ponuditi ćemo ‘brawl’ u kojem ću završiti Bispinga!

UFCIZDVOJENA VIJEST 23.11.2017 18:28h Autor:

Kelvin Gastelum

Ispred nas je UFC Fight Night 122, koji se u subotu održava u Kini, a predvode ga Michael Bisping i Kelvin Gastelum, koji je prokomentirao borbu i protivnika te način na koji vidi krajnji ishod njihovog okršaja.

Gastelum je bio u pripremama za borbu protiv Andersona Silve, kada ga je dočekala vijest da je ovaj pao na doping testu. Uplašio se kako bi mogao ostati bez borbe ili dobiti manje ime za protivnika, no na kraju se dogodilo suprotno tome. Michael Bisping je poželio uskočiti u tu borbu, a Gastelum je to prihvatio s oduševljenjem.

“Kad sam prvo čuo da je Bisping opcija, nisam mogao vjerovati, budući da je tek izašao iz borbe za titulu. Od posljednje odabranog borca na Ultimate Fighteru do glavne borbe protiv Michael Bispinga. Mislim kako je to dokaz mog uloženog truda u ovo čime se bavim. On je budući član Kuće slavnih i osobno ne mogu biti sretniji sa zamjenom, ovo je čak i veća borba”, izjavio je u razgovoru za UFC-ove medijske kanale.

On je favorit u ovoj borbi, iako je Bisping do prije dva i pol tjedna bio UFC prvak. Tako je uvjeren i u svoju pobjedu, a prokomentirao je kako vidi ishod borbe te što misli o Bispingu kao protivniku. Ukoliko se ostvari prvi dio njegove prognoze, fanovi bi mogli dobiti borbu u kojoj će uživati.

“On njeguje jedan tradicionalan stil borbe, ima vrlo dobar boks i hrvanje, no vjerujem kako sam bolji od njega i na nogama, i na podu. Bolji sam borac od njega, siguran sam u to. U ovu borbu ću ući s ciljem da ga demoliram od prve sekunde. On je borac koji se uvijek dolazi potući protiv koga god da se bori, a ja sam isto takav. Biti će to pravi brawl, no ja ću ga završiti jer sam brži, bolji i spremniji borac te imam veliku snagu u svojim udarcima.”

Gastelum u ovoj borbi traži potvrdu svoje vrijednosti, nakon što je u posljednjem nastupu doživio poraz od Chrisa Weidmana. Bisping je već najavio kako mu je ovo pretposljednja borba u karijeri, no da je osjetio potrebu nastupio, radi gorkom okusa koji mu je u ustima ostao nakon poraza od Georgesa St-Pierrea.

PODIJELI

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI