Kelvin Gastelum još uvijek traži pravi način skidanja kilograma

UFCIZDVOJENA VIJEST 27.06.2014 21:08h Autor:

Kelvin Gastelum

Pobjednik 17. sezone Ultimate Fightera, Kelvin Gastelum, još uvijek je neporažen, a otkad se spustio u velter kategoriju, izgleda još bolje. Ipak, misli kako još uvijek nije pronašao pravi način skidanja kilograma te s tim ima problema koje planira do iduće borbe riješiti.

Kelvin Gastelum, kad se ne bori, hoda s više od 90 kilograma, a budući da se trenutno bori u velter kategoriji, skidanje njih do potrebnih 77 nije jednostavno. To je potvrdio i on sam: "Da, to je stvar oko koje još uvijek pokušavam doći do najboljeg rješenja. Ovo mi je treća borba u velteru, znači dosta sam nov, još uvijek je teško i mislim kako nemam pravi način, no sve smo bolji, svakom novom borbom."

U San Antoniu nastupa u sunaslovnoj borbi, protiv vrlo opasnog Šveđanina Nica Musokea, koji je nedavno došao do vrijedne pobjede u Brazilu. "On baš nije poznat u ovoj državi, no izgledao je sjajno u svojim posljednjim borbama, vrlo je velik i snažan te je on također došao iz srednje kategorije. Ima sličan oblik tijela kao Uriah Hall, no to nije ništa s čim se nisam susreo do sada. I on je u istoj poziciji kao što sam bio ja prije borbe protiv Ricka Storya. Nema ništa za izgubiti, a može jako puno dobiti", rekao je Kelvin ponešto o svom protivniku.

Gastelum je jedna od najbrže rastućih UFC zvijezda. U Ultimate Fighteru je bio odabrao kao zadnji pick, a do naslova pobjednika došao je tako da je u svakoj borbi bio proglašen autsajderom. Sad više nije autsajder i UFC ga se boji. A tek su mu 22 godine. Pobjedom protiv Musokea sigurno mu je mjesto u Top 10 i prilika da pokaže koliko zapravo vrijedi.

PODIJELI

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI