Kečerska zvijezda Kurt Angle dobio ponudu od UFC-a!

UFCIZDVOJENA VIJEST 01.09.2011 09:50h Autor:

Kurt Angle

Velika američka kečerska zvijezda, Kurt Angle, je otkrio kako je ozbiljno pregovarao o dolasku u UFC. Ne samo da je pregovarao, nego je otišao na liječnički pregled i uspješno ga je prošao.

“Kontaktirao sam Danu Whitea nakon što sam snimio film (Ratnik op.a.). Odletio sam do njega i dobio odličnu ponudu. Kasnije, kada sam razmišljao o povlačenju iz hrvanja i kada sam imao neke osobne probleme u braku, želio sam se samo maknuti od svega. Opet sam se čuo s Danom Whiteom, otišao sam do njega i obavio liječničke preglede. Hvala Bogu, sve je bilo u redu i dali su mi ponudu”, objašnjava danas 42-godišnji kečer koji je 1996. osvoji zlatnu medalju na Olimpijskim igrama.

Ipak, do dogovora nije došlo…

“Uvjeti nisu bili dobri za mene, a ono što sam im ja ponudio, pak, nije njima odgovaralo. Htjeli su da budem spreman za četiri i pol tjedna, a ja sam želio tri do šest mjeseci. Jako poštujem Danu Whitea i volim ga do smrti. On je moj dobar prijatelj. Mislim da bih bio spreman pobijediti nekoga i za taj kratak period prirema, no želio sam biti na vrhuncu kada uđem u UFC”, dodaje Angle.

Ovih dana, Kurt se ozbiljno sprema za još jedan lov na Olimpijske igre u Londonu.

“Sada treniram već pet mjeseci. Kontaktirao sam hrvački savez i oni su me pitali jesam li ozbiljan. Kada sam im rekao da jesam, poručili su mi da me trebaju u svom timu i da od mene očekuju medalju. Pristup je vrlo ozbiljan i, ako uspijem stići do momčadi, želim biti siguran da mogu i do medalje”, zaključio je Angle ostavivši otvorenu mogućnost da se jednog dana okuša i u MMA-ju.

PODIJELI

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI