Kćer Muhammada Alija o Rondinom porazu: Pravi prvaci ne dobiju takve batine!

UFCIZDVOJENA VIJEST 17.11.2015 16:56h Autor:

Screenshot

Najveća UFC-ova zvijezda Ronda Rousey doživjela je teški nokaut i prvi poraz u svojoj MMA karijeri. Kraljica MMA-ja je bačena s trona i svi imaju nešto za reći. Tako je svoje mišljenje o MMA događaju godine dala i Laila Ali, kćer legendarnog Muhammada Alija, također i umirovljena neporažena boksačka prvakinja.
 
Iako je velika većina podcijenila Holly Holm i u konačnici bila šokirana njenom uvjerljivom pobjedom, njena boksačka kolegica Ali nije iznenađena.

"Mene nije šokirala. Upoznata sam s Holm, ona je talentirana boksačica, svjetska prvakinja, sretna sam zbog nje i nadam se da će dobiti pozornost koja joj je potrebna da digne svoju karijeru na jedan novi nivo", rekla je ALi.

Ali je kao iskusna boksačica potvrdila da je Holm prava MMA borkinja, a ne samo bivša boksačica u kavezu.

"To definitivno nije bio boksački meč. Holly se nije borila kao što bi se borila u ringu. Ne možete se u MMA borbi boriti na isti način kao što bi ste se borili u boksačkom meču. Svaki pametni borac, bilo kakav borac, bez obzira na disciplinu, mora znati u što ulazi i mora se pripremiti za to, mentalno i fizički", dodala je Ali.

Onaj tko se očito nije pripremio je Ronda Rousey. Ali nije htjela puno govoriti o bivšoj prvakinji, ali je potvrdila da je ne smatra toliko kvalitetnom borkinjom:

"Ne želim pričati o njoj, jer mogla bih reći puno toga, ali mislim da u ovome trenutku treba biti jasno da ako želiš biti najbolji na svijetu, definitivno ne možeš izgubiti na takav način i to dok si u vrhuncu forme, točka."

Iako joj Ronda očito nije najdraža osoba na svijetu, ipak je obranila njenu "nesportsku" odluku da ne pozdravi Holm prije meča:

"Mislim da je na borcu da odluči želi li dotaknuti rukavice ili ne. Ponekad ni ja nisam to radila. Ljudi koji nisu borci mogu sjediti sa strane i govoriti što god žele, ali kada ulazite u ring morate napraviti sve što je potrebno kako bi se osjećali udobno. Da je Ronda pobijedila nitko nebi rekao ništa."

Na kraju je i prognozirala potencijalni revanš:

"Mislim da nebi trebala imati revanš s Holm jer će završiti isto kao i prvi put, ako ne i gore."

PODIJELI

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI