Kavanagh za BBC otkrio koliko često ovih dana trenira Conor McGregor

UFCIZDVOJENA VIJEST 08.01.2018 12:36h Autor:

Owen Roddy i Conor McGregor

U nedavnom intervjuu za BBC poznati MMA trener i vlasnik SBG dvorane u Dublinu, John Kavangh, je ponovno progovorio o temi koja i dalje intrigira borilačku javnost – “hoće li se i kada vratiti UFC prvak Conor McGregor?”.

S obzirom da se McGregor u posljednje vrijeme ne pojavljuje previše u medijima, Kavanagh služi “otočkim” novinarima kao sjajan izvor informacija. Irac je prije nekoliko dana od predsjednika UFC-a Dane Whitea dobio javni ultimatum – ukoliko vrlo brzo ne potpiše ugovor za sljedeću UFC borbu, bit će mu oduzet pojas prvaka!

“Conor je i dalje prvak. Mogu oni pričati što god žele, ali zapravo ja imam njegov pojas kod kuće”, tvrdi Kavanagh i dodaje:

“On je i dalje prvak! On je taj koji odlučuje o svom sljedećem potezu, a odlučit će prema tome što za njega ima najviše smisla. Još uvijek je rano. U ovim trenucima baš razmišljam koliko se zapravo razvio od kada ga nije bilo u Octagonu. Uostalom, bavio se i nekim drugim stvarima. Treba vidjeti što će biti u 2018. godini. Ja sam svakako uzbuđen.”

Slavni trener je otkrio da Irac ipak trenira redovito u posljednje vrijeme. To je prvi preduvjet da se vrati u borilište, bilo ono boksačko ili se radi o MMA kavezu…

“Jako sam sretan što ga mogu vidjeti ponovno kako redovito trenira. Mnogo toga se događalo u njegovom životu, s mnogo toga se morao boriti u posljednje vrijeme, a nije imalo veze sa sportom. Čini mi se da se uspio uhvatiti u koštac s tim. Gotovo svaki dan trenira u posljednje vrijeme”, otkriva Kavanagh i dodaje:

“Smatram da će 2018. biti još jedna velika godina za nas. Točno što će se dogoditi i dalje ne znam. Trenutačno radimo na planu, ali kao što kažu, budite pažljivi i pratite što ćemo obznaniti. Moje mišljenje je…ja ću jako gurati da se vrati u MMA. Boks je bio dobra stvar, ako se pogleda što smo postigli. Ali MMA je moja strast. Ako se mene pita, bit će u ponovno u Octagonu ove godine.”

McGregor se nije nastupio u UFC-ovom kavezu još od 2016. godine i osvajanja duple krune u meču protiv Eddieja Alvareza. U 2017. je odradio tek meč protiv Floyda Mayweathera prema boksačkim pravilima. Unatoč obećanju koje je dao Dani Whiteu oko povratka u Octagon nakon “boksačke gaže”, McGregor je ostatak 2017. godine proveo uglavnom po žutom tisku i crnim kronikama.

Prije nekoliko dana predsjednik UFC-a Dana White je javno poslao ultimatum – ili ćeš potpisati ugovor oko idućeg meča vrlo brzo, ili ostaješ bez UFC titule!

PODIJELI

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI