Kavanagh: Pitao sam se je li Conor zaboravio grapplati? A onda mi je uzeo leđa i udavio me!

UFCIZDVOJENA VIJEST 22.11.2017 12:04h Autor:

Photo: Facebook

I dalje nema nikakvih konkretnih informacija kada bi se u borilište trebao vratiti najpopularniji MMA borac današnjice – Conor McGregor. No, zato gotovo svaki dan možemo pročitati pokoju izjavu njegovog glavnog trenera Johna Kavanagha.

Pa se tako vlasnik SBG-ja u Dublinu u razgovoru za britanski The Daily Star, osvrnuo na to kako će “The Notorious” izgledati kada se vrati u akciju. Nedavno je, naime, prognozirao da bi se to najkasnije moglo dogoditi do polovice 2018. godine.

“Kada imate MMA borca koji ima priliku šest mjeseci se fokusirati isključivo na jedan aspekt borbe? Nikada je odgovor. Uvijek radite na svemu. Kada se vrati u Octagon siguran sam da će mu ručne tehnike biti  mnogo bolje nego što su bile ranije. I zbog toga sam jako uzbuđen”, smatra slavni trener.

Kavanagh se zapravo osvrnuo na period koji je McGregor proveo trenirajući boks za meč protiv Floyda Mayweathera, a tijekom kojeg je, kako on smatra, znatno napredovao u boksačkom dijelu slobodne borbe.

Je li u međuvremenu zaboravio one druge, također vrlo bitne, dijelove MMA-ja?

“Znate i ja sam se to pitao kada sam prije dva tjedna s njima malo grapplao. I bio sam jako ljut jer mi je uspio uzeti leđa i zadaviti me. Tako da nije tu izgubio previše. Naravno, mora ponovno ući u ritam prije nego što se vrati u Octagon. Ali on zaista voli grappling”, tvrdi Kavanag i dodaje:

“Čak i kada se približavao meč protiv Mayweathera…i tada je često znao komentirati nešto iz hrvanja ili BJJ-a. Iako to nije radio u stvarnosti, parter mu je stalno bio u glavi. Znam da stalno razmišlja o njemu.”

PODIJELI

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI