Kavanagh objavio snimku na kojoj analizira Nurmagomedova, je li meč dogovoren?!

UFCIZDVOJENA VIJEST 12.01.2018 14:03h Autor:

Conor McGregor & Khabib Nurmagomedov

Pitanje od 100 milijuna dolara, koje muči vlasnike UFC-a na početku 2018. godine, je očito – “hoće li se u ovog godini u Octagon vratiti njihova najveća zvijezda Conor McGregor?” U iščekivanju da se Irac udobrovolji, Dana White je napokon prije nekoliko dana odaslao malo obziljnije upozorenje odmetnutom prvaku. Ukoliko vrlo brzo ne potpiše ugovor za sljedeći dvoboj, titula prvaka u lakoj kategoriji će mu biti oduzeta.

No, “The Notorious” niti jednom riječju nije reagirao na takve prijetnje, a njegov trener John Kavanagh je poručio “da je McGregor taj koji odlučuje, a ne UFC”. Ipak, vlasnik SBG dvorane je otkrio medijima da on gura McGregora natrag prema slobodnoj borbi, a pokušava ga uvjeriti da je “dosta boksao”.

No, ukoliko se Irac i vrati ove godine, pravo pitanje je protiv koga. Jasno je da mu UFC to nikako neće moći uvjetovati nego će samo pognuti glavu i prihvatiti opciju koju je on izabrao. Hoće li u slučaju povratka njegov protivnik biti Tony Ferguson, Khabib Nurmagomedov, Nate Diaz ili netko četvrti…? Trenutačno o tome možemo samo špekulirati.

A možemo špekulirati i o objavi trenera Kavanagha na Instagramu u kojoj je otkrio video na kojem upravo on proučava Khabiba Nurmagomedova. Američki mediji su odmah naglasili da bi se vrlo lako moglo raditi tek o smicalici McGregorovog tima, a ne o stvarnoj pripremi za eventualni meč.

Ali ako ovoj objavio dodate posljednje najave Nurmagomedova i njegovog menadžera Ali Abdelaziza o velikoj vijesti koju će uskoro otkriti javnost, nije čudno da su borilački forumi već zaključili da je sve već dogovoreno.

Ipak, poznavajući McGregora i njegove poslovne kvalitete i smisao za ispravan potez u ispravno vrijeme, valja stati na loptu i ne skakati na prvu.

Jer još jučer se prepirao s Floydom Mayweatherom koji mu je nudio revanš u 2018. godini.

PODIJELI

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI