Kavanagh objasnio kako je prebio McGregora

UFCIZDVOJENA VIJEST 17.10.2016 13:16h Autor:

Conor McGregor & John Kavanagh

Trener UFC-ovog prvaka Conora McGregora John Kavanagh u velikom intervjuu za irski Independent progovorio je o detaljima svog odnosa s najskupljom MMA zvijezdom današnjice, svojim sportskim ambicijama, a ispričao je i kako je protekao njegov okršaj s McGregorom na jednom od prvih treninga.

Kavanagh je objasnio da s McGregorom nije toliko blizak koliko se čini, a opisao je kako je izgledao McGregorov prvi ulazak u njegovu dvoranu. Irac je tada stigao na okršaj s Owenom Roddyjem, bivšim MMA borcem i svojim dugogodišnjim trenerom.

“Trebao je to biti sparing, ali bila je borba. Owen je u to vrijeme bio jedan od najboljih, a novi dečko se želio testirati. Owen je dugo uz mene, bio je moj dečko, ali taj novi tip je imao posebne kretnje. Bio je dobar boksač i nešto na njemu vas je tjeralo da pomislite: Što će se sada dogoditi? Pogodio je Owena jednim odličnim udarcem i srušio ga”, ispričao je Kavanagh.

McGregor je zatim sparirao s Aisling Daly, još jednom irskom UFC zvijezdom, i srušio ju nezgodnim udarcem u pleksus.

“Zvuči gore nego što je bilo. Nije ju udarao u glavu ni ništa slično, slučajno ju je pogodio u pravo mjesto i srušio ju. Postao sam malo emocionalan jer je Ash dugo trenirala sa mnom, novi tip je došao i srušio ju, proradio mi je zaštitnički nagon”, objasnio je Kavanagh i opisao kako je protekao njegov okršaj s McGregorom.

“U to vrijeme sam se još aktivno borio, stavio sa rukavice… ustvari, McGregor me ispravio i kaže da se nismo borili s rukavicama. Držao sam ga dolje i isprebijao ga. Udarao sam ga u tijelo sve dok nije više mogao disati, pogledao sam ga i pitao `Što ćemo sad? Trenirati ili se boriti?`. Bio je OK već sljedeći dan”.

PODIJELI

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI