Kavanagh dao “update”o McGregoru: “Vratio se svakodnevnim treninzima i…”

UFCIZDVOJENA VIJEST 25.01.2018 13:45h Autor:

Conor McGregor i John Kavanagh

Kao što je to već običaj u posljednje vrijeme, najnovije vijesti o Conoru McGregoru se uglavnom mogu saznati od njegovog glavnog trenera Johna Kavanagha s obzirom da irska zvijezda uglavnom medijski više ne istupa. Je li McGregor ostao bez pojasa ili nije? Kada se vraća u akciju? Hoće li se uopće vratiti u UFC? I dalje su pitanja koja muče ne samo MMA fanove, nego i čelnike UFC-a koji očito ne znaju kako namamiti Irca natrag u Octagon.

U posljednjoj izjavi, ponovno u Facebook LIVE razgovoru, vlasnik SBG dvorane u Dublinu je u srijedu otkrio kako je Irčev plan povratak u 2018. godini. I to u UFC! Prije nekoliko tjedana je izjavio da bi se McGregor trebao vratiti do jeseni, a sada je očito taj termin pomaknut. Doduše, rekao je i nekoliko ograbrujućih riječi za njegove fanove. Conor naime, navodno ponovno trenira punim intenzitetom…

“Sve se tako brzo mijenja. Tako brzo pljušte ponude sa svih strana. Ali ako bi mi prislonili pušku na čelo i pitali bi me što je sljedeće, odgovorio bih da je to UFC i da će se Conor vratiti ove godine”, ispalio je Kavanagh.

“Toliko toga se događa u toj diviziji i stvari se brzo mijenjaju. Svašta se može dogoditi. Ne mogu reći protiv koga će se boriti, ne mogu otkriti kada će se to dogoditi, ali mogu vam reći da oni koji ga prate na društvenim mrežama mogu vidjeti da se Conor vratio. Motiviran je maksimalno, trenira mnogo. Svaki dan je ponovno u dvorani. Plan se formira i svakim danom je sve jasniji i jasniji. Vjerujem da će se vratiti u UFC ove godine. Protiv koga i kada, i ja bih u ovom trenutku pogađao”, dodao je Kavanagh.

Prema svemu sudeći, McGregor je prije nekoliko dana ostao bez svog pojasa UFC prvaka u lakoj kategoriji. Iako Dana White to nije htio eksplicitno potvrditi, jasno je da ukoliko se Ferguson i Nurmagomedov bore za pravi pojas, on više nije u vlasništvu sada već bivšeg prvaka McGregora.

No, kao što je to White naglasio, ukoliko se McGregor odluči vratiti, dobit će prvi priliku napasti titulu i vratiti pojas u svoje vlasništvo.

PODIJELI

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI