Kavanagh: Conor protiv GSP-a nema smisla!

UFCIZDVOJENA VIJEST 03.11.2017 10:47h Autor:

John Kavanagh i Conor McGregor

Na ovotjednoj premijeri dokumentarong filma Notorious” se pojavio i glavni trener Conora McGregora i vlasnik slavne SBG dvorane u Dublinu, John Kavanagh.

Stručnjak je nakon filma i male svečanosti odgovarao na pitanja novinara, a očekivano, najviše priče je bilo oko povratka njegovog pulena. Kada i protiv koga će se UFC prvak boriti?

Upitan o eventualnom super meču s bivšim prvakom Georgesom St. Pierreom, Kavanagh takvu mogućnost odbacuje jer po njemu ona nema smisla.

“Za mene, ta borba nema nikakvog smisla. GSP se bori u srednjoj kategoriji, bio je velik i u velteru. Kažem, u fizičkom smislu kada uspoređujete ta dva borca, taj meč nema smisla”, poručuje Kavanagh.

No, zato jedan drugi meč se, tvrdi slavni trener, nameće sam po sebi…

“Tony Ferguson je s druge strane meč koji ima puno smisla i to u lakoj kategoriji. Smatram da je laka kategorija idealna za Conora. Tako da bi meč protiv Tonyja u ovom trenutku imao mnogo smisla”, smatra Kavanagh i dodaje da je nebitno to što meč protiv Fergusona možda ne bi donio toliko medijske pažnje i PPV prodaje kao neki drugi.

“To je nebitno koliko bi sam Tony, kao privremeni prvak, prodavao ili ne bi prodavao. Radi se samo o McGregoru, njega danas stavite u borilište s bilo kime i ljudi će ga htjeti gledati.”

“GSP je očigledno veliko ime i sigurno je da bi se taj meč dobro prodavao, ali ako ovaj vikend meč ne ode u smijeru u kojem on to planira, to bi se moglo odraziti i na njegov imidž.”

Na koncu je Kavanagh zaključio…

“Neovisno o tome protiv koga se bori, vjerujem da je Conor vs. bilo tko, najveći meč u povijesti. U ovom trenutku sve se vrti oko Conora, on je najveća zvijezda u ovom sportu, on prodaje najviše PPV-ova…”

PODIJELI

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI