Kauboj uzeo dva bonusa te time preuzeo rekord Natea Diaza i Joea Lauzona

UFCIZDVOJENA VIJEST 20.01.2019 12:06h Autor:

Donald Cerrone

Osim velike pobjede kojom je oduševio Barclays Center, Donald Cerrone može biti sretan i zbog dva zarađena bonusa, čime je postao borac s najviše istih u povijesti UFC-a. Preostali bonusi odlaze Henryu Cejudu te Alexanderu Hernandezu, s kojim je Cerrone podijelio nagradu za borbu večeri.

Osim što je popravio dva rekorda koja je već držao, onaj za najviše UFC pobjede te najviše pobjeda prekidom, Donald Cerrone srušio je rekord za kojeg se očekivalo da će mu trebati barem dvije borbe. No, kada odradite takav nastup kao on protiv Alexandera Hernandeza, može se to odraditi i jednom borbom.

Kauboj je prije ove borbe bio na 14 zarađenih bonusa, što je jedan manje od dosadašnjih rekordera, Natea Diaza i Joea Lauzona, koji su bili na 15. Nakon pobjede protiv Hernandeza, postalo je jasno kako bi mogao doći do izjednačenja s njima, odnosno bonus za borbu večeri se u tom trenutku činio dostižan. No, trebao se još održati cijeli glavni program.

Nakon što glavni program nije ponudio bolju borbu, postalo je jasno da ovoj dvojici odlazi bonus, no impresivni Cerrone dobio je još jedan. Nadmašio je ozbiljne kandidature Paige VanZant, Alonza Menifielda i Gregora Gillespiea te je pokupio i onaj za izvedbu večeri. Tako je došao do broja 16 i novog rekorda, kojime samo dodatno poboljšava svoj status legende i budućeg člana “Kuće slavnih”.

Preostali bonus za najbolju izvedbu večeri odlazi impresivnom Henryu Cejudu, za način na koji je završio TJ Dillashawa. Njemu je to treći bonus u karijeri, ali ujedno i treći u posljednja četiri nastupa.

PODIJELI

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI