Warning: mysqli_num_fields() expects parameter 1 to be mysqli_result, boolean given in /home/fight1/public_html/wp-includes/wp-db.php on line 3182
“Kauboj” objasnio zašto se bori s anonimcem: Rang ljestivica je nebitna, a MMA publika je tako glupa! | Fight Site

“Kauboj” objasnio zašto se bori s anonimcem: Rang ljestivica je nebitna, a MMA publika je tako glupa!

UFC 21.10.2017 15:25h Autor:

Donald Cerrone

Donald Cerrone večeras predovdi UFC priredbu u poljskom Gdansku protiv neporaženog talenta, Darrena Tilla. Iako je poznat po gustom rasporedu borbi i nebiranju protivnika mnogi su se ipak začudili zašto je jedan tako elitni borac poput “Kauboja”u ovoj fazi karijere prihvatio meč s publici uglavnom nepoznatim Englezom.

Razgovarajući s novinarima u Poljskoj Cerrone je objasnio zašto se bori protiv čovjeka koji nije niti rangiran u top 15 poretku UFC-ove velter kategorije.

“Rang ljestvica nije bitna. Čini mi se kao da u posljednjih godinu dana jebena rang ljestiva uopće nije bitna, zar ne? Kauboj prihvati meč s borcem koji nije rangiran i svi se čude, ‘Koji kurac?’ Ali netko tko drži titulu se može boriti s kim god želi, i onda kažu, “Uh, to je jednostavna dobra borba.’ Daj ‘ajde, čovječe. Čini se da u zadnjih godinu dana ‘ranking’ nije bitan. Meni je samo trebao protivnik.”

Cerrone, koji se vraća nakon poraza od bivšeg prvaka Robbieja Lawlera, priznaje da mu je bilo teško pronaći protivnika što je bio dodatan razlog da prihvati meč s mladim Tillom za kojeg zato ima samo riječi hvale.

“MMA publika je tako glupa. Kad borac kaže,’ Borit ću se s bilo kim’, oni misle da će stvarno to i napraviti. Ne, to nije istina. Za javnost kažu da će prihvatiti bilo koji meč, a onda kad dobiju poziv sjednu s menadžerom i on im kaže,’Ponudili su nam Kauboja, ali mislim da to stilski nije borba koja ti odgovara u ovom trenutku, imaš poraz i bla, bla…”

“Darren si je rekao,’Znaš što, imam samo nekoliko borbi, ali borit ću se protiv jebene legende, hajdemo.’ Čovječe, tako se to radi. I ja sam bio takav kurvin sin. Sjećam se kako sam prihvaćao takve borbe. Skidam kapu malom. Ovo je dobra prilika za njega. Ali ljudi stalno kažu ne. Meni je to jebeno glupo.”

PODIJELI

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI