Kauboj naplatio svaku Hernandezovu uvredu, a onda prozvao McGregora na okršaj

UFCIZDVOJENA VIJEST 20.01.2019 09:53h Autor:

Cerrone vs. Hernandez

Iako se na glavnom programu Fight Nighta u Brooklynu nalazilo šest borbi, junak publika u dvorani bio je Donald Cerrone. On je odradio jednu od najboljih borbi u karijeri, doslovno je prebio Alexandera Hernandeza, tako naplativši svaku uvredu koju mu je ovaj uputio. Na kraju je u svom stilu prozvao Conora McGregora.

Sve što ima i sve što je spreman ponuditi, donio je Donald Cerrone u kavez protiv Alexandera Hernandeza. Mladi i talentirani borac najavio je lak posao, no na kraju je dobio lekciju u obliku batine kakve do sada sigurno nije doživio. Cerrone je dominirao, borio se prekrasno i na kraju je sve završio u drugoj rundi. Teško je mogao zamisliti bolji povratak u laku kategoriju, gdje će se sigurno ponovno naći u Top 10 poretku.

“Sjajno je biti ponovno u lakoj kategoriji. Ovaj starac još uvijek ima što za ponuditi. Ovo je bila borba kakvu sam očekivao. A sada želim Top 5. Ma, dajte mi Conora, želim njega ukoliko je on za tu borbu, on bi bio sjajan protivnik za mene”, u svom opuštenom stilu je Kauboj izrekao prve misli nakon ove velike pobjede, u koju je ušao kao autsajder. Posebno je zanimljiv način na koji je prozvao McGregora, što možete vidjeti u videu ispod teksta.

“Ja sam trenutno u formi života. Pogledajte onu bebu tamo, to je ono za što se sada borim, to je ono zbog čega sam ovdje”, još je jednom Cerrone podsjetio zašto je on sada drugačiji borac, borac s misijom i borac koji ne dozvoljava da itko njemu u njegovoj obitelji oduzme nešto što može biti njihovo.

Nešto više o prozivci McGregora rekao je ispred svlačionice, ali je isto tako kritizirao ponašanje svog protivnika, koji je izgleda pokušao biti McGregor, no u tome nije uspio.

“Conor McGregor je majstor ove igre. On je vrlo inteligentan i ne može svatko biti on. Dečko je mogao govoriti što je htio i ponašati se kako želi. Ali, ja ću te jednako razbiti odbiješ li mi pružiti ruku ili ako si moj prijatelj. Želim se boriti protiv Conora, ovo je njegov show i sve ovo ide onako kako on pleše. Da, to je borba koju želim”, objasnio je Kauboj vrlo smireno i bez nekih grubih riječi.

Sada je vrijeme za odmor, a onda bi uistinu bilo sjajno vidjeti borbu protiv McGregora, posebno jer bi to značilo da se onda otvaraju vrata za borbu koju svi žele, a to je ona između Khabiba Nurmagomedova i Tonya Fergusona.

PODIJELI

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI