Kauboj i dalje ne bira ni protivnika, ni vrijeme, ni mjesto

UFCIZDVOJENA VIJEST 17.07.2014 22:09h Autor:

Donald Cerrone

Donald Cerrone savladao je još jednog protivnika, ponovno na vrlo efektan i atraktivan način. To je "Kauboja" doveli do vrlo dobrog niza i mjesta u Top 5 poretku ljestvice UFC-ove lake kategorije. No, ovaj borac i dalje nema namjeru nikoga prozivati, i dalje se spreman boriti protiv bilo koga i bilo kada.

Tri borbe u sedam mjeseci tri sjajna protivnika, tri pobjede atraktivnim nokautom. Tako izgleda ovogodišnja bilanca Donalda Cerronea. Tome možemo pridodati i pobjedu gušenjem nad Evanom Dunhanom iz studenog prošle godine. Popularni kauboj je rekao kako se namjerava boriti šest puta ovo godine i, iako to u ovom trenutku baš ne izgleda izvedivo, da se pita samo njega, toga bi bilo i više.

"Uistinu, ja bih se borio protiv bilo koga. UFC mi kaže gdje i kada da se pojavim i rado ću to prihvatiti. Može to biti Nate, može biti Khabib, nije bitno, samo se želim boriti. Što prije to bolje i nadam se da ću ubrzo ponovno biti u kavezu", rekao je popularni "Kauboj"

Borba protiv Jima Millera dovodi ga u Top 5 poredak i među najizglednije kandidate za napad na naslov. U posljednjih devet borbi slavio je sedam puta, savladali su ga samo prvak Pettis i Rafael Dos Anjos, a u sve četiri posljednje borbe osvojio je bonus za najbolji nastup.

Cerrone je uistinu borac takvog stava, bez imalo glume. Uostalom, u UFC je stigao u veljači 2011. godine i od tada je odradio 14 borbi, uz skor 11-3. Ukratko, to znači da se u prosjeku bori svaka tri mjeseca. Postignuće za svaki respekt! 

PODIJELI

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI