Katastrofalna statistika: Premijera nove TUF sezone privukla uvjerljivo najmanje gledatelja u povijesti showa

UFCIZDVOJENA VIJEST 26.04.2017 11:23h Autor:

TUF 25 (Instagram)

Cody Garbrandt i T.J. Dillashaw treneri su u 25. sezoni popularnog The Ultimate Fighter showa. Priča iza njih dvojice, ‘hype’ koji je nastao te povratak nekih starih poznatih imena i bivših pobjednika upućivao je na to da bi sezona prikladnog naziva “Iskupljenje” mogla biti pravi mamac za gledatelje, no realnost je izgleda potpuno drugačija.

Otkako je krenuo s emitiranjem 17. siječnja 2005. godine, show nikada u svojoj povijesti nije zabilježio ovoliko lošu, možemo slobodno reći, katastrofalnu gledanost. Prema prisanjima Showbuzz Daily portala, prva epizoda 25. sezone emitirana je 19. travnja na Fox Sports 1 kanalu i privukla je samo 288 tisuća gledatelja.

Ono što je posebno alarmantno u ovoj priči je činjenica da se ovime nastavlja negativni trend i pad gledanosti koju TUF bilježi u posljednje vrijeme.

Ovom posljednjem, najbolje svjedoči podatak da je druga najgora gledanost zabilježena u predzadnjoj sezoni koju su kao treneri vodili Joseph Benavidez i Henry Cejudo, a čak je i ta, imenima daleko manje privlačna, sezona ubilježila gledanost od 370 tisuća.

Nije ni čudo da su producenti na velikim mukama, a pitanje je i kako će se ove brojke odraziti na budućnost serijala koji nam je podario neka od najpoznatijih imena oktogona.

PODIJELI

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI