Kasno pali: Cormier poručio Franku Miru da će ga prebiti “na cesti” (VIDEO)

UFCIZDVOJENA VIJEST 27.09.2017 10:38h Autor:

Cormier vs. Mir

Čini se kako je UFC prvak u poluteškoj kategoriji Daniel Cormier tek ovih dana pročitao sve reakcije na svoj poraz protiv Jona Jonesa, ali i ono što se događalo u Octagonu nakon što ga je Jones nokautirao. Podsjećamo kako je “DC” nesvjestan što se dogodilo, napao suca McCarthyja, ali i ostale službenike koji su mu pokušali pomoći da se ustane na noge. Djelovao je dezorijentirano i izgubljeno, a tijekom intervjua u Octagonu je i zaplakao.

Većina je pružila podršku tada bivšem (danas ponovno sadašnjem) UFC prvaku u tom za njega vrlo emotivnom trenutku. Frank Mir nije bio jedan od njih. U svom podcastu je napao Cormiera zbog suza u borilištu te je ustvrdio da se tako ne smiju ponašati pravi borci.

“To je jedan od onih trenutaka kada nije dopušteno plakati. A to je kad te netko prebije. Oprostite mi, ali mi živimo i dalje u vrlo patrijahalnom svijetu. I zato moramo razmišljati o tome kako se muškarac treba ponašati. Kada te netko prebio dok si bio malen u dvorištu iza škole, ako kreneš plakati pred svima, to izgleda jako loše. A Daniel Cormier je svejedno zaplakao. Zaplakao je i nakon prvog poraza. Kada je silazio iz kaveza sreo je Caina Velasqueza, stavio je glavu na njegovo rame i plakao je”, rekao je bivši UFC prvak, a danas član Bellatorovog rostera u svom podcastu te je dodao:

“Ja sam dobio od Dos Santosa nekoliko teških udaraca u glavi, a uspio sam se iskontrolirati. Pomislio sam u glavi: ‘nemoj slučajno zaplakati ispred publike…’ Mislim da postoje situacije kada je u redu da muškarac pokaže emocije, a postoje trenuci kada to nije slučaj. Mislim da možete razumijeti što pričam. Kada te netko prebije, vjerujem da nije prikladno plakati pred javnosti.”

S obzirom da je Cormier danima nakon teškog poraza bio odsječen od javnosti, očito je tek ovih dana do njega stigao Mirov podcast i njegove kritike. A očito je i da te kritike nije dobro primio.

“Frank Mir, razbit ću te ponovno, kada te vidim” – kratko i jasno je poručio svom bivšem kolegi na Twitteru.

Ovo “ponovno” se odnosi na njihov prvi meč. “DC” je naime debitirao u UFC-u upravo protiv Mira te je slavio sudačkom odlukom. S obzirom da je Cormier danas zvijezda UFC-a, a Mir je nakon doping skandala otišao u Bellator, teško je očekivati da ćemo dvojac vidjeti u borilištu…

PODIJELI

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI