Karate Hottie u UFC-u debitira protiv Angele Magane

UFCIZDVOJENA VIJEST 30.04.2015 18:05h Autor:

Michelle Waterson i Angela Magana

Samo dva dana nakon potpisa za UFC, Michelle 'The Karate Hottie' Waterson, saznala je i ime protivnice te datum svoje prve borbe u najjačoj svjetskoj organizaciji. Na Ultimate Fighter finalu u srpnju, borit će se protiv provokativne Angele Magane.

Iako bi slika ovog članka dala pretpostaviti da se ovdje predstavljaju dvije djevojke, vjerojatno fitness modeli, uz fotografije iz nekog tematskog časopisa, ta bi pretpostavka bila izuzetno pogrešna. Na fotografiji su dvije UFC djevojke koje će, borilačkim žargonom, jedna drugoj pokušati "otkinuti glavu" 12. srpnja u Las Vegasu.

Michelle Waterson, po mnogima najljepša MMA borkinja, tako će svoj debi imati u Las Vegasu protiv Angele Magane, sudionice 20. sezone Ultimate Fightera, koja živi, i svoju borilačku tehniku brusi, na Tajlandu. Iako se fanovima predstavila kao izuzetno provokativna djevojka, koja bi ponašanjem mogla napraviti izuzetno zanimljivu priču, neuspjeh u showu te poraz u prvoj UFC borbi joj ipak nije donio efekt koji je očekivala. A atraktivan fizički izgled, gdje joj nije strano niti objavljivanje razgolićenih fotografija, tome bi sigurno pripomogao.

Ovako će svoju šansu morati tražiti protiv bivše Invicta prvakinje u Atom kategorije, a zanimljivo je kako su ove dvije djevojke donedavno nastupale u čak dvije kategorije razlike. Naime, Magana je prije dolaska u UFC i spuštanja u slamku, bila članica muha kategorije. Njen profesionalni skor je 11-7, no uz tri poraza u nizu.

Waterson, s druge strane, ima poraz u svojoj posljednjoj borbi, ali i šest pobjeda u nizu prije toga, a sve to tvori njen profesionalni skor 12-4. 

Ultimate Fighter 21 finale održati će se u Las Vegasu, a još nije poznato ništa o formatu samog eventu, koji će se vjerojatno razlikovati od dosadašnjih, budući da je takav i format samog showa, odnosno njegove 21. sezone, u kojoj se međusobno natječu dvije MMA dvorane. American Top Team i Blackzillians.

PODIJELI

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI